ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μάλμε – Τσέλσι ( 8ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Μάλμε – Τσέλσι ( 8ος όμιλος)
Spread the love

Στο Μάλμε η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Τσέλσι με στόχο να εξαντλήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν για να διεκδικήσει κάτι καλό απόψε απέναντι στην κάτοχο του θεσμού αλλά κακά τα ψέμματα ο πρωταρχικός της στόχος δεν είναι άλλος στην παρούσα φάση από την κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος για 22η φορά στην ιστορία της και πρώτη από το 2020.

Οι Σουηδοί γνώρισαν την συντριβή στο αντίστοιχο παιχνίδι τους στο Λονδίνο με 4-0 και γενικά στον όμιλο έχουν καταλήξει να είναι σάκος του μποξ αφού μετράνε 3/3 ήττες με 0-11 τέρματα!

Οι γηπεδούχοι φαίνεται πως έσπασαν το ταβάνι τους με την πρόκριση στην φάση των ομίλων και πλέον έχουν συμφιλιωθεί πως συμπληρώνουν απλά τον 8ο όμιλο.

Έφτασαν ως εδώ από μακρύ δρόμο αφού απέκλεισαν την Ρίγα, την Ελσίνκι, της Ρέιντζερς και την Λουντογκόρετς και μετά από έξι ολόκληρα χρόνια αλλά εάν ανατρέξουμε λίγο την μνήμη μας θα θυμηθούμε πως ούτε την σαιζόν 2014/15 είχαν πετύχει κάτι σπουδαίο στην διοργάνωση.

Οι μπλε συνεχίζουν να προπορεύονται στην βαθμολογία της Premier League την ίδια ώρα που οι αντίπαλοι τους πετάνε βαθμούς και με απολογισμό: 8-1-1 φιγουράρουν στην κορυφή.

Στο γκρουπ είναι 2οι στην προσπάθεια τους να προασπίσουν τον περσινό τους τίτλο αφού “κουβαλάνε” την ήττα από την Γιουβέντους (1-0) στο Τορίνο.

Ο Τούχελ δεν υπολογίζει απόψε τους: Λουκάκου- Τίμο Βέρνερ- Κόβασιτς και Μάουντ οπότε κάποιες αλλαγές είναι επιβεβλημένες και θα τις κάνει απόψε.

Δεν αλλάζει το “3-4-3” και θα δούμε την τριάδα των: Χάβετζ-Χάντσον Οντόι και Ζίγιεκ μπροστά.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Λονδρέζοι έχουν κερδίσει στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους που είναι αήττητοι έχοντας δεχτεί μόλις δυο γκολ παθητικό σε αυτά τα ματς ενώ στον αντίποδα έχουν πετύχει 19.

Προϊστορία: Εκτός από το πρόσφατο 4-0 οι δυο τους έχουν αγωνιστεί ξανά την σαιζόν 2018/19 για το Europa League με την Τσέλσι να κερδίζει και τα δυο παιχνίδια.

* Τα 8/9 φετινά παιχνίδια της Μάλμε στον θεσμό έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα. Η Τσέλσι παρά την απουσία του Λουκάκου σκοράρει κατά ριπάς αφού παίζει πιο απελευθερωμένα έχοντας μεσοεπιθετικούς που σκοράρουν με ευκολία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 18 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x