ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Λίβερπουλ- Ατλέτικο Μαδρίτης ( 2ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Λίβερπουλ- Ατλέτικο Μαδρίτης ( 2ος όμιλος)
Spread the love

H Aτλέτικο Μαδρίτης επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2020 στο τελευταίο παιχνίδι πριν το γενικό lockdown εξαιτίας του Covid19 όπου είχε επικρατήσει στην παράταση με 3-2 πανηγυρίζοντας την πρόκριση της , τότε, στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι “ροχιμπλάνκος” πάνε με καλή ψυχολογία στο Anfield μετά την νίκη τους με 3-0 επί της Μπέτις στην La Liga αλλά και την καλή παράδοση που έχουν γενικότερα στο Νησί όπου αριθμούν μόλις 1/6 ήττες στις πιο πρόσφατες “επισκέψεις” τους εκεί.

Ο Σιμεόνε θα παρατάξει την ομάδα του με το “3-4-3” αλλά και ηχηρές απουσίες όπως αυτές του Αντουάν Γκριζμάν που είναι τιμωρημένος όπως και ο Σέρβος στόπερ Σάβιτς αλλά και των λαβωμένων: Λεμάρ-Γιορέντε.

Με την δεδομένη απουσία του Γκριζμάν το βάρος στην επίθεση θα πέσει στον Λουίς Σουάρες ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στο Anfield όπου σκόραρε 82 γκολ σε 113 εμφανίσεις με την φανέλα της Λίβερπουλ από το 2011 ως το 2014.

Οι ρεντς καλούνται να βγάλουν αντίδραση μετά την γκέλα εντός έδρας που υπέστησαν απέναντι στην Μπράιτον (2-2) σε ένα παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκαν με 2-0 πριν κλείσει το ημίωρο και έκαναν το λάθος να καθησυχαστούν.

Έτσι δεν έδωσαν συνέχεια στην εντυπωσιακή 5άρα τους μέσα στο Θέατρο των Ονείρων και υποχώρησαν στην 2η θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Ο Κλοπ δεν αλλάζει το “4-3-3” αλλά προβληματίζεται για την συγκρότηση της τριπλέτας του στα χαφ αφού οι: Κειτά, Έλλιοτ και Μίλνερ είναι σίγουρα εκτός και την ίδια ώρα οι: Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκαντάρα ιδιαίτερα αμφίβολοι και με ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια τους.

Προϊστορία: 2-2-5 υπέρ της Ατλέτικο Μαδρίτης η μεταξύ τους παράδοση.

* Σπάνια χάνει η Λίβερπουλ με τον Κλοπ στον πάγκο της μέσα στην έδρα της στον θεσμό γενικότερα ( 15-5-2) αλλά η Ατλέτικο πάει με καλή ψυχολογία και παράδοση να πάρει τους βαθμούς που έχασε στο αντίστοιχο ματς πριν από λίγες εβδομάδες από την αποψινή της αντίπαλο στο Metropolitano. Δεν μπλέκω με σημείο αλλά θα πάρω σε combo το Over 2,5 με το Goal σε απόδοση 2.00.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x