ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Χιλή: Κουρικό – Ο΄Χίγκινς    

Χιλή: Κουρικό – Ο΄Χίγκινς    
Spread the love

Τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και μονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Μπισεντενάριο Λα Γκράνσα» του Κουρικό, με την ομώνυμη ομάδα στην 15η θέση που οδηγεί στα μπαράζ, έχοντας 31 βαθμούς  και την Ο΄Χίγκινς στην 14η με ένα περισσότερο. Απαραίτητη σημείωση πάντως, πως η Κουρικό έχει ένα ματς λιγότερο.

Τέσσερις πολύτιμοι βαθμοί για την Κουρικό στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, οι οποίοι την έφεραν σε απόσταση αναπνοής από την σημερινή της αντίπαλο, με 1-1 αρχικά φιλοξενώντας την Ουνιόν Λα Καλέρα, ενώ 2-1 το Σάββατο που μας πέρασε στην έδρα της Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε πραγματοποιώντας μάλιστα την ανατροπή. Πίσω στο σκορ η Κουρικό στο ματς του Σαββάτου στην έδρα της Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε στο πενήντα έξι, «απαντώντας» όμως άμεσα, με το 1-1 με πλασέ του Λέιβα από το ύψος περίπου του πέναλτι στο εξηκοστό δεύτερο λεπτό. Ο ένας βαθμός πάντως δεν ήταν αρκετός για την Κουρικό, η οποία μετά το 1-1 ανέβασε αισθητά την απόδοση της και η οποία πραγματοποίησε τελικά την ανατροπή στο εβδομηκοστό πέμπτο λεπτό, με κοντινή κεφαλιά του Φριτς. Τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Κουρικό, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, «θύμα» ανατροπής η Ο΄Χίγκινς την Κυριακή που μας πέρασε φιλοξενώντας την πρωταθλήτρια και 2η στον βαθμολογικό πίνακα Κατόλικα, με θετικό πάντως, πως παρέμεινε, έστω και οριακά, πάνω από την σημερινή της αντίπαλο και έχει στο σημερινό ντέρμπι, στην χειρότερη των περιπτώσεων, το αβαντάζ της ισοπαλίας. Εντυπωσιακό εκτός περιοχής σουτ του Φερνάντες και 1-0 για την Ο΄Χίγκινς στο ματς με την Κατόλικα στο εικοστό έβδομο λεπτό. Δοκάρι ακολούθως για την Ο΄Χίκγινς στο πεντηκοστό δεύτερο λεπτό και γκολ που κακώς της ακυρώθηκε στην ίδια φάση, παρά την χρήση του VAR, με το σοκ όμως για την ομάδα της Ρανκάγουα να έρχεται στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου η παθητική μέχρι το συγκεκριμένο χρονικό σημείο Κατόλικα, κατάφερε να πετύχει τρία γκολ. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες για την Ο΄Χίγκινς, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ελ Τενιέντε», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Κουρικό και τρεις για την Ο΄Χίγκινς, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μπισεντενάριο Λα Γκράνσα», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε δύο σχεδόν ισάξιες ομάδες.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x