ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γιουρόπα Λιγκ: Λυών- Σπάρτα Πράγας ( 1ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Λυών- Σπάρτα Πράγας ( 1ος όμιλος)
Spread the love

Στο Groupama Stadium η Λυών στην Σπάρτα Πράγας με τους γηπεδούχους έχοντας “προίκα” το 3/3 που αριθμούν από την εκκίνηση του ομίλου να βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής βαθμολογίας και να είναι πιο άνετοι συγκριτικά με τους Τσέχους που ναι μεν στην παρούσα φάση είναι 2οι αλλά εξαρτώνται εν πολλοίς και από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων έχοντας οι ίδιοι ένα δύσκολο πρόγραμμα στα δικά τους εναπομείναντα παιχνίδια.

Οι Γάλλοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και στην League 1 αφού μετράνε 4/5 νίκες εντός έδρας με πιο πρόσφατη το 2-1 επί της Λανς με αποτέλεσμα να αναρριχηθούν στην 6η θέση του σχετικού πίνακα.

Ο Πίτερ Μποζ είχε το δίδυμο των: Τόκο Εκαμπί – Αουάρ να σκοράρουν κατά ριπάς και ελπίζει να συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς την ίδια ώρα που έχει αποθεραπευτεί και ο Σλιμανί δίνοντας μια επιπλέον λύση στον Ολλανδό τεχνικό.

Την ίδια ώρα οι: Μαλό Γκουστό, Μούσα Ντεμπελέ είναι εκτός και οι: Λεό Ντομπουά και οι: Μπρούνο Γκιμαράες ιδιαίτερα αμφίβολοι.

Οι Τσέχοι έχουν φέρει στα τρία πρώτα τους παιχνίδια μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα με πιο πρόσφατη ήττα από την αποψινή τους αντίπαλο μέσα στην Πράγα με το “Εγγλέζικο” 3-4 την περασμένη αγωνιστική.

Καλούνται απόψε να αντεπεξέλθουν της πίεσης για το αποτέλεσμα αλλά και της πρώτης απώλειας βαθμών που είχαν στο εγχώριο πρωτάθλημα όπως ήταν το 2-2 κόντρα στην Μπάνικ Οστράβα που διέκοψε ένα νικηφόρο σερί 4 αγώνων και τους έριξε στην 4η θέση.

Συνάμα, οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να έχουν σημαντικές απουσίες αφού οι: Φίλιπ Σούσεκ, Γκάσπερ Χόιερ και ο Λαντίσλαβ Κρεϊτσί παραμένουν εκτός δράσης.

Προϊστορία: Η Λυών είναι αήττητη απέναντι στην Σπάρτα Πράγας στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

* Εμπιστεύομαι το καλό momentum της Λυών και θα το συνδυάσω με τα πολλά γκολ αφού οι Τσέχοι είναι εξ ορισμού αναγκασμένοι να ανοιχτούν δηλαδή να ρισκάρουν και να αφήσουν κενά στα μετόπισθεν. Το combo του Άσου με τα πάνω από δυο τέρματα έχει απόδοση κοντά στο 1,80 στο διαδίκτυο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 19 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x