Spread the love

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κοντράρεται με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Οι Πράσινοι δεν θα έχουν στη σύνθεσή τους τον Νεμάνια Νέντοβιτς, όμως οι Παπαπέτρου και Ουάιτ ταξίδεψαν κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και υπολογίζονται. Παρόλα αυτά, έχοντας μείνει για αρκετό διάστημα μακριά από τις προπονήσεις, θα είναι σίγουρα ανέτοιμοι.

Αυτό είναι που μας οθεί και στη νίκη των Σέρβων. Εξάλλου στο τουρνουά του Μονάχου, όταν και οι δύο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί, οι Ερυθρόλευκοι έκαναν ένα μικρό… πάρτι απέναντι στην ελληνική ομάδα.

Η πρώτη μας πρόταση λοιπόν είναι η νίκη των Σέρβων, που είναι μεν χαμηλά, αλλά αξίζει.

Πρόταση 1 με απόδοση 1.60

Πάμε τώρα στα ειδικά και ας ξεκινήσουμε από το σύνολο των πόντων. Ο Παναθηναϊκός παίζει άμυνα με τα… μάτια. Από την άλλη οι Σέρβοι σκοράρουν λίγο, έχοντας 66 πόντους μέσο όρο, όμως δεδομένου πως η ελληνική ομάδα δεν είναι η πλέον συνεπής στο πίσω μέρος του παρκέ, η λογική λέει πως οι γηπεδούχοι θα σταματήσουν λίγο πάνω από τους 70.

Με αυτά να έχουν ειπωθεί και με δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός σκοράρει και εκείνος πάνω από 70 κατά μέσο όρο, το όβερ 146,5 πόντοι είναι μια καλή περίπτωση.

Πρόταση Όβερ 146,5 πόντοι με απόδοση 1.72

Με δεδομένο λοιπόν πως ο Ουάιτ και ο Παπαπέτρου είναι ανέτοιμοι, το επιθετικό παιχνίδι των πρασίνων περιορίζεται. Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας έχει σε τρομερή κατάσταση τον Ουόλτερς, ο οποίος σκοράρει πάνω από 11 πόντους στα τελευταία 4 ματς των Σέρβων. Γιατί να σταματήσει τώρα; Έτσι, η τελευταία μας πρόταση από αυτό το ματς θα είναι το Όβερ 13,5 του Αμεριακού.

Πρόταση Ουόλτερς Όβερ 13,5 πόντοι με απόδοση 1.85

 

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x