ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Σαμπάιο Κορέια   

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Σαμπάιο Κορέια   
Spread the love

Στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, μάλιστα με ξεχωριστό ενδιαφέρον, με την τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας να ψάχνει το τρίποντο που θα της δώσει την ευκαιρία να πιάσει την 4η στον βαθμολογικό πίνακα, Γκοϊάς, την στιγμή που η Σαμπάιο Κορέια βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ισοπαλία με 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι ανόδου φιλοξενώντας την πρωτοπόρο Κοριτίμπα, με την Κλαμπ Ρεγκάτας να «υποχωρεί» στην 6η θέση και το -3 από την πρώτη τετράδα ή την 4η αν προτιμάτε στον βαθμολογικό πίνακα Γκοϊάς. Πικρή γεύση πάντως για την Κλαμπ Ρεγκάτας από τη μοιρασιά των βαθμών στο συγκεκριμένο ντέρμπι, καθώς κυριάρχησε και είχε αρκετές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι, αλλά είδε την Κοριτίμπα να ισοφαρίζει στο πενήντα πέντε, στη μοναδική της αξιόλογη επιθετική προσπάθεια, μετά το 1-0 από τον Γκουμ, πέντε λεπτά νωρίτερα. Πέντε νίκες, εννέα ισοπαλίες και δύο ήττες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα στο «Ρέι Πελέ», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, σε περιπέτειες πλέον η Σαμπάιο Κορέια μετά και το εντός 0-1 από την Γκουαρανί, καθώς γνώρισε την τρίτη της συνεχόμενη ήττα και μπήκε πλέον σε περιπέτειες. Πέρα από τα παραπάνω όμως, το αποτέλεσμα αυτό αποτέλεσε και το «κύκνειο άσμα» στν πάγκο για τον Φελίπε Σουριάν, στην θέση του οποίου σήμερα θα καθίσει ο 57χρονος Ζοάο Μπριγκάτι. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Γκουαρανί, στο οποίο πάντως δεν υπήρχε γκολ, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων και στο οποίο πάντως η Σαμπάιο Κορέια έχει δικαιολογημένα παράπονα για τέρμα που κακώς της ακυρώθηκε ως οφσάιντ παρά την χρήση του VAR. Πιο απειλητική μάλιστα η Σαμπάιο Κορέια στην επανάληψη, αδυνατώντας όμως να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα, με το 0-1 μάλιστα από πέναλτι, στη μοναδική αξιόλογη επιθετική προσπάθεια της Γκουαρανί, στο εξηκοστό έβδομο λεπτό. Τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και επτά ήττες για την Σαμπάιο Κορέια, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο δεξιός μπακ Λουίς Γκουστάβο.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Κλαμπ Ρεγκάτας και μία ισοπαλία, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σαμπάιο Κορέια.

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, παρά την αλλαγή προπονητή στην Σαμπάιο Κορέια, εκτιμώντας πως ο Ζοάο Μπριγκάτι δεν θα έχει προλάβει μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να αλλάξει εντελώς τα κακώς κείμενα των φιλοξενούμενων.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x