ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: CSA – Ρέμο  

Βραζιλία Β΄: CSA – Ρέμο  
Spread the love

Πέντε αγωνιστικές για το φινάλε και σημαντικό βαθμολογικά το ματς στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, με την τοπική CSA να ψάχνει το τρίποντο με το οποίο θα βρεθεί, έστω και οριακά, στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την στιγμή που η Ρέμο βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Δύο συνεχόμενα εκτός έδρας πολύ σπουδαία τρίποντα για την CSA, με το 3-1 αρχικά στο Ρίο σε βάρος της Βάσκο και το 1-0 της προηγούμενης αγωνιστικής στο Σαλβαντόρ στη μονομαχία της με την τοπική και εντός επικίνδυνης ζώνης Βιτόρια να την φέρνουν σε απόσταση βολής πλέον από την πρώτη τετράδα. Άξιο αναφοράς μάλιστα, πως με νέο τρίποντο σήμερα θα βρεθεί στην 4η θέση, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο από την Γκοϊάς και τη «μισητή» της συμπολίτισσα Κλαμπ Ρεγκάτας, καθώς θα υπερτερεί στον αριθμό νικών, που είναι το πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας. Μπροστά στο σκορ στο ματς στο Σαλβαντόρ στο τριακοστό τρίτο λεπτό, ενώ χαμένο πέναλτι για την Βιτόρια στο πενήντα δύο, με την CSA να φτάνει τελικά στο τρίποντο παρά το γεγονός πως έπαιζε από το εξήντα οκτώ με παίκτη λιγότερο. Επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την CSA, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο δεξιός μπακ Έβερτον Σίλβα.

Στον αντίποδα, 0-1 στο ντέρμπι παραμονής με τη Λοντρίνα, με την Ρέμο να μπαίνει πλέον σε περιπέτειες, καθώς βρέθηκε πλέον στο +3 μόλις τόσο από την αντίπαλο της όσο και γενικότερα από την επικίνδυνη ζώνη. Πέρα από τα παραπάνω όμως, πέταξε ουσιαστικά στα σκουπίδια, το σπουδαίο «διπλό» που είχε πάρει στο Μπέλο Οριζόντε με την Κρουζέιρο. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με τη Λοντρίνα, περισσότερες πάντως και σπουδαιότερες για την Ρέμο, η οποία «πλήρωσε» ένα λάθος στο εικοστό ένατο λεπτό. Τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες για την Ρέμο, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Μπελέμ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για την CSA το 2017, ενώ 1-1 το 2020, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Ρέμο.

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, το ισχυρότερο κίνητρο αλλά και το momentum της CSA, η οποία σχεδόν από το πουθενά προσπαθεί να «κλέψει» την 4η θέση.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x