ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Έβερτον- Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Έβερτον- Τότεναμ
Spread the love

Στο Goodison Park η ντεφορμέ Έβερτον υποδέχεται την Τότεναμ στης οποίας τον πάγκο θα κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα ο Αντόνιο Κόντε στην δεύτερη θητεία του στην Premier League μετά το πετυχημένο του έργο στην Τσέλσι.

Τα «ζαχαρωτά» του Κάρλο Αντσελότι καλούνται να βάλουν φρένο στις τρεις διαδοχικές ήττες που μετράνε στο πρωτάθλημα με πιο πρόσφατη αυτή που γνώρισαν στο Molineux την Δευτέρα το βράδυ.

Με μόλις 1/6 νίκες έχουν υποχωρήσει στην 10η θέση του πίνακα έχοντας χάσει την αποτελεσματικότητα τους στην επίθεση με τον τραυματισμό του Κάλβερτ Λούιν ενώ την ίδια ώρα στα μετόπισθεν έχουν πολλά κενά.

 

Η Τόττεναμ στο ντεμπούτο του Κόντε κέρδισε με 3-2 την Φίτεσε σε ένα ματς που οι Λονδρέζοι τελείωσαν με 10 παίκτες και οι Ολλανδοί με εννέα λόγω αποβολών!

Πάντως με το «καλημέρα» ο Ιταλός τεχνικός έδειξε τις προθέσεις του αφού παρέταξε την ομάδα με το αγαπημένο του «3-4-3» έχοντας τριπλέτα μπροστά τους:  Λούκας Μόουρα, Χάρι Κέιν και Σον.

Βασικό μέλημα για τον Κόντε είναι να νοικοκυρέψει την ομάδα η οποία ναι μεν έχει κερδίσει στα 5/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους αλλά έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό μόλις μια φορά στα 13 τελευταία τους ματς!

Προϊστορία:  Το περσινό 1-0 με το οποίο είχε κερδίσει η Έβερτον μέσα στο Λονδίνο της Τότεναμ ήταν η μοναδική στα 17 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια ενώ την ίδια ώρα οι Λονδρέζοι παραμένουν αήττητοι στις 8 πιο πρόσφατες «επισκέψεις» τους στο Goodison Park.

  • Σε κακό φεγγάρι η Έβερτον μπορεί να το εκμεταλλευτεί η συγκεντρωμένη και με καλή ψυχολογία μετά την πρόσληψη του Κόντε Τότεναμ και να φύγει με το 2ιπλο έχοντας και την πρόσφατη παράδοση υπέρ της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x