ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Αλντοσίβι – Μπόκα Τζούνιορς

Αργεντινή: Αλντοσίβι – Μπόκα Τζούνιορς
Spread the love

Το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Αλντοσίβι να ψάχνει βαθμούς για την ειδική βαθμολογία, ανεξάρτητα του ότι δεν υπάρχει φέτος υποβιβασμός για καμία ομάδα, την στιγμή που η Μπόκα Τζούνιορς έρχεται από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών για την Αλντοσίβι, μετά και το 0-0 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Σεντράλ Κόρδοβα, με την ομάδα μάλιστα του 47χρονου Μάρτιν Παλέρμο με μηδέν παθητικό στο διάστημα αυτό. Είχαν προηγηθεί, το εντός 1-0 σε βάρος της Ιντεπεντιέντε, το 0-0 στην έδρα της Νιούελς και το 2-1 φιλοξενώντας την Αρσενάλ, ενώ στόχος στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν στη Λίγκα Προφεσιονάλ να βελτιώσει την θέση της στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Ευχαριστημένη πάντως η Αλντοσίβι από το 0-0 στο ματς στην έδρα της Σεντράλ Κόρδοβα, στο οποίο δεν απείλησε καθόλου την αντίπαλο της και στο οποίο είχε κορυφαίο τον γκολκίπερ Ντεβέτσι που πραγματοποίησε εκπληκτικές επεμβάσεις. Τέσσερις νίκες και έξι ήττες για την Αλντοσίβι, σε 10 ματς στο γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενες ήττες για τη Μπόκα Τζούνιορς στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με άλλοθι πάντως για τους «χεϊνέσες» τόσο για το 0-2 στην έδρα της Βέλεζ όσο και το 0-1 στο «Μπομπονέρα» από την Χιμνάσια, πως ακολουθούσε ο νοκ άουτ ημιτελικός του κυπέλλου με την Αρχεντίνος. Εκεί, όπου η Μπόκα Τζούνιορς επικράτησε με 1-0 και περιμένει πλέον τον αντίπαλο της από το ζευγάρι Ταγέρες – Γοδόι Κρουζ. Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για τη Μπόκα Τζούνιορς, σε 10 ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από το «Μπομπονέρα», ενώ με την εθνική του Περού για τα προκριματικά του Μουντιάλ οι αμυντικοί Ζαμπράνο και Αντβίκουλα, με αυτή της Αργεντινής ο μέσος Μεντίνα και με της Αρμενίας ο επιθετικός Μπριάσκο.

Προϊστορία: Επικράτηση με 4-0 για τη Μπόκα Τζούνιορς το 2017, ενώ 1-1 το 2019, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Αλντοσίβι.

Επιλογή μου το «διπλό», παρά τις απουσίες που υπάρχουν στη Μπόκα Τζούνιορς, εκτιμώντας πως οι «χεϊνέσες» μπορούν να τα καταφέρουν καθώς έχουν βάθος στο ρόστερ.

Εκτίμηση:  2

 

 

(Visited 25 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x