ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ουρακάν – Αρχεντίνος Τζούνιορς

Αργεντινή: Ουρακάν – Αρχεντίνος Τζούνιορς
Spread the love

Μίνι ντέρμπι του Μπουένος Άιρες στο «Τομάς Αντόλφο Ντουκό», με στόχο τόσο για την Ουρακάν όσο και την Αρχεντίνος Τζούνιορς, στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε, να βρεθούν στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ήττα με 0-1 την περασμένη εβδομάδα στην Κόρδοβα από την τοπική Ταγέρες, με την Ουρακάν να αδυνατεί να δώσει συνέχεια στο μικρό νικηφόρο σερί που είχε προηγηθεί, καθώς είχε επικρατήσει νωρίτερα 4-1 στην έδρα της Μπάνφιλντ και 2-1 της Σαν Λορέντζο στο «Τομάς Αντόλφο Ντουκό». Κατώτερη του αναμενόμενου η Ουρακάν στο ματς με την Ταγέρες, στο οποίο δεν απείλησε ουσιαστικά τους γηπεδούχους και στο οποίο ηττήθηκε πιο εύκολα σε σχέση με αυτό που δείχνει το τελικό σκορ. Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Ουρακάν, σε 10 ματς στο «Τομάς Αντόλφο Ντουκό» στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, δύο συνεχόμενες ήττες στη Λίγκα Προφεσιονάλ για την Αρχεντίνος Τζούνιορς, με άλλοθι πάντως για τα «κόκκινα μικρόβια», τόσο για το 0-3 στην έδρα της πρωτοπόρου Ρίβερ Πλέιτ όσο και για το 0-1 φιλοξενώντας τη Λανούς, το νοκ άουτ ημιτελικό του κυπέλλου με τη Μπόκα Τζούνιορς. Εκεί πάντως, όπου το 0-1 από τη Μπόκα Τζούνιορς της άφησε μια πικρή γεύση, καθώς είχε και ένα δοκάρι αλλά και περισσότερες ευκαιρίες από τη «μεγάλη» αντίπαλο της, αλλά και δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία για γκολ που κακώς της ακυρώθηκε λίγο πριν το φινάλε. Δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Αρχεντίνος, σε 10 ματς μακριά από το γήπεδό της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ουρακάν και τρεις ισοπαλίες, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Μονομαχία όχι μόνο απρόβλεπτων ομάδων, αλλά ταυτόχρονα δύο σχεδόν ισάξιων και με τον ίδιο στόχο ομάδων, με τη μεταξύ τους κόντρα να μην προσεγγίζεται εύκολα με σημείο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

 

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x