ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Ρωσία- Κύπρος ( 8ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Ρωσία- Κύπρος ( 8ος όμιλος)
Spread the love

Στην Αγία Πετρούπολη η Ρωσία υποδέχεται την Κύπρο με στόχο μια καθαρή νίκη που θα συνεχίσει την αήττητη πορεία του Βαλερί Κάρπιν στον πάγκο της ομάδας αλλά συνάμα θα κάνει και το αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο.

Οι γηπεδούχοι μετά την λευκή ισοπαλία που παραχώρησαν στην πρεμιέρα τους στην Κροατία πέτυχαν ένα καρέ νικών απέναντι σε Κύπρο, Μάλτα και στα δυο ματς με Σλοβενία έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα σε αυτά τα παιχνίδια τους.

Παραμένει αήττητη στα 7/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στα προκριματικά του ομίλου αλλά θα έχει κάποιες βασικές απουσίες με πιο ηχηρές αυτές του γκολτζή της Ζενίτ Τζιούμπα και του εξτρέμ της Βαλένθια Τσερίσεφ.

Πάντως άπαντες στην Ρώσικη ομάδα γνωρίζουν πως αν κερδίσουν απόψε μετά την τελευταία αγωνιστική την Κυριακή στο Σπλιτ θα χρειάζεται απλά να μην χάσουν για να τερματίσουν 1οι στον όμιλο και να προκριθούν απευθείας στα τελικά του Κατάρ.

Η Κύπρος ακόμη να συνέλθουν από την ισοπαλία που έφεραν κόντρα στην Μάλτα (2-2) την περασμένη αγωνιστική σε ένα παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκαν με τους: Παπουλή- Πιέρο Σωτηρίου αλλά τελικά δέχτηκαν την ισοφάριση στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Εδώ και καιρό στον όμιλο παίζουν για την τιμή των όπλων αλλά πλέον ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει στους Κύπριους είναι να αποφύγουν την τελευταία θέση.

Εκτός έδρας χωλαίνουν αφού δεν έχουν βρει καν δίχτυα και στις τρεις “εξορμήσεις” τους στο γκρουπ μετρώντας ισάριθμες ήττες από Κροατία (0-1), Μάλτα ( 0-3) και Σλοβακία (0-2).

Προϊστορία: 5-1-0 υπέρ των Ρώσων με την μοναδική ισοπαλία που έχουν καταγράψει οι Κύπριοι να είναι το 1-1 για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 1998 στην Γαλλία. Δεν έχουν καν σκοράρει στα τρία τελευταία που έχουν χάσει κόντρα στους αποψινούς τους αντιπάλους.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo στον Άσο με το No Goal για να ανεβάσω την απόδοση στο 1,60. Οι Κύπριοι στα εκτός έδρας παιχνίδια τους δυσκολεύονται πολύ να βρούνε δίχτυα. Στα τελευταία 9 σε όλες τις διοργανώσεις έχουν σκοράρει μόνο σε ένα φιλικό κόντρα στην εθνική μας ομάδα πριν ακριβώς από έναν χρόνο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + N/G

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x