ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Δυάδα απο τη Λιγκ 1 με φαβορί για όλα τα γούστα

 

570 Ακρινγκτον -Πλίμουθ

Στους 21 βαθμούς οι γηπεδούχοι και με 2-2-2 στα τελευταία  έξι παιχνίδια . Μάλιστα ,οι δύο  ισοπαλίες είναι σερί (0-0 με Τζίλιγχαμ εκτός και 2-2 με την Πόρτσμουθ εντός έδρας) ενώ έκανε διπλό στην έδρα της Τσάρλτον. Εντός έδρας  έχει 4-1-1 , πιο πρόσφατο εντός έδρας ματς  το 2-2 με τους “Πόμπεις”.  Ο αποκλεισμός από την Πόρτ Βέιλ,της Λιγκ 2,  με το 5-1 ξεπεράστηκε  από την πρωτιά στον όμιλο του Τρόφι κόντρα στην Φλιτγουντ.

Η Πλιμουθ, από την άλλη, είναι στην δεύτερη θέση, με ένα βαθμό πίσω απο την Γουίγκαν, όντας αήττητη στην  τελευταία εξάδα αγώνων που έχει δώσει (4-2-0) . Εκτός έδρας έχει 3-3-1  ,ενώ στην τελευταία αναμέτρηση που έχει παίξει έμεινε στο 0-0 με τη Γουένστει και θα παίξει ρεβάνς.

Προϊστορία: 3-2-2,την τελευταία δεκαετία, πέρσι 0-1

Εκτίμηση: Το διπλό στο 2.27 μοιάζει δώρο

   ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 

576 Σέφιλντ -Τζίλιγχαμ 

Μετά το 0-0 στην έδρα της για το Κύπελλο με την Πλιμουθ,οι “Κουκουβάγιες”  παίζουνε με μία φαινομενικά κατώτερη ομάδα που θα προσπαθήσει ,κυρίως, να μην χάσει. Στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει 2-4-0. Εντός έδρας έχει 4-2-1 ,ενώ τρία απο τα έξι παιχνίδια που έχει δώσει είναι στο over, δύο απο αυτά στο ίδιο σκορ(2-2).

Η Τζίλιγχαμ, έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει, αλλά δεν έχει χάσει τα τελευταία τρία ,με δύο ισοπαλίες (2-2 με Μπόλτον εκτός) και Ακρινγκτον(0-0 εντός) ,ενώ νίκησε τη Ντόνκαστερ με 1-0. Εκτός έδρας  έχει 1-4-3.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια.

Εκτίμηση: Οριακά ή μη οριακά θα επιλέξουμε τον άσο.

               ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x