ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Β.Ιρλανδία- Ιταλία ( 3ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Β.Ιρλανδία- Ιταλία ( 3ος όμιλος)
Spread the love

Στο Μπέλφαστ οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που θα φέρουν οι Ελβετοί στο εντός έδρας παιχνίδι τους κόντρα στην Βουλγαρία για να προκριθούν απευθείας στα τελικά του Κατάρ και να μην μπλέξουν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ.

Η Σκουάντρα Ατζούρα παραχώρησε ισοπαλία στην Ελβετία (1-1) την Παρασκευή το βράδυ αφού ο Ζορζίνιο έχασε πέναλτι στο φινάλε κάτι που σημαίνει πως είναι 1η υπερτερώντας μόνο στην διαφορά τερμάτων (+2) των Ελβετών.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει κρατήσει μηδέν παθητικό στα 5/7 παιχνίδια της στον όμιλο ενώ την ίδια ώρα έχει βρει δίχτυα σε όλα πλην από την “λευκή” ισοπαλία που είχε αποσπάσει στην Βασιλεία στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο Μαντσίνι δεν πρόκειται να αλλάξει το κλασικό του “4-3-3” με επιθετική τριπλέτα τους: Κιέζα- Μπελότι και Ινσίνιε και αντίστοιχη στα χαφ τους: Μπαρέλα, Λοκατέλι και Ζορζίνιο ενώ στα μετόπισθεν ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι της Λάτσιο θα πάρει την θέση του λαβωμένου Κιελίνι και θα παίξει στο πλευρό του αρχηγού Μπονούτσι στην “καρδιά” των μετόπισθεν ενώ οι: Ντε Λορέντζο- Έμερσον θα είναι στα άκρα με τον Ντοναρούμα κάτω από τα δοκάρια.

Οι: Ζανιόλο, Πελεγκρίνι, Ιμόμπιλε, Βεράτι και ο Κιελίνι είναι εκτός δράσης.

Η Βόρειος Ιρλανδία είναι εκτός της τελικής φάσης του Κατάρ αλλά έχει πραγματοποιήσει μια άξια πορεία ούσα στην 3η θέση , πίσω από Ιταλία και Ελβετία, και πάνω από Βουλγαρία και Λιθουανία.

Κάποιοι το βλέπουν ως πισωγύρισμα με την έννοια πως το 2016 ήταν παρόντες στα τελικά του Euro ενώ στις δυο επόμενες διοργανώσεις έμειναν εκτός στα play offs.

Με τον Ίαν Μπάρακλαφ αντί του Μάικλ Ο΄ Νιλ στον πάγκο θέλει να τερματίσει 3η , για λόγους γοήτρου, την οποία θα κατακτήσει εάν φέρει καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με την Βουλγαρία η οποία την ίδια ώρα δοκιμάζεται στην Βασιλεία απέναντι στην Ελβετία που “καίγεται” για βαθμούς.

Μάλιστα στην παρούσα φάση υπερτερεί ( -1 έναντι -3) και στην διαφορά τερμάτων.

Αχίλλειος πτέρνα” η επίθεση αφού έχουν αποτύχει να σκοράρουν στα 4/7 παιχνίδια τους στο γκρουπ.

Προϊστορία: Η Ιταλία δεν έχει δεχτεί γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Βόρειο Ιρλανδία σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά: 1-1-6 υπέρ των Ατζούρι.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo το N/G με το Under 3,5 σε απόδοση 1,85. Η Ιταλία έχει συμπαγή άμυνα και δύσκολα δέχεται γκολ ενώ την ίδια ώρα χαρακτηριστικά δυσκοίλια είναι η Β.Ιρλανδία στην επίθεση. Φαβορί και με τεράστιο κίνητρο οι πρωταθλητές Ευρώπης οι οποίοι ωστόσο περιμένω πως κάποια στιγμή θα αφήσουν το πόδι από το γκάζι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: N/G + Under 3,5

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x