ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 : Ολλανδία- Νορβηγία ( 7ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 : Ολλανδία- Νορβηγία ( 7ος όμιλος)
Spread the love

Στο Ρότερνταμ η Ολλανδία υποδέχεται την Νορβηγία και χρειάζεται δυο αποτελέσματα για να προκριθεί στην τελική φάση του Κατάρ αφού και με ισοπαλία θα πάρει το απευθείας εισιτήριο για το Μουντιάλ.

Αντίθετα οι Βίκινγκς μόνο με δικό τους 2ιπλο θα έχουν ελπίδες πρόκρισης αρκεί να μην πάρει το απόλυτο σε βαθμούς η Τουρκία μέσα στην Ποντγκόριτσα.

Οι Οράνιε ακόμη δεν έχουν χωνέψει πως πέταξαν στα σκουπίδια ένα προβάδισμα δυο τερμάτων στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι τους κόντρα στο Μαυροβούνιο όταν και δέχτηκαν δυο τέρματα στο τελευταίο 10λεπτο με αποτέλεσμα το αρχικό 0-2 να μετατραπεί στο τελικό 2-2 και πλέον να έχουν μπει σε περιπέτειες.

Το συγκρότημα του Φαν Χάαλ χρειάζεται πλέον νίκη ή ισοπαλία απόψε κόντρα στους Νορβηγούς για να κόψει πρώτο το νήμα του τερματισμού και να τσεκάρει το εισιτήριο του απευθείας για το Κατάρ.

Μένει να δούμε απόψε εάν το πάθημα στην Ποντγκόριτσα τους έχει γίνει μάθημα για μια Ολλανδία που αριθμεί 7 (!) συνεχόμενες νίκες εντός έδρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ ενώ την ίδια ώρα έχει σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ μέσο όρο στα τελευταία 9 παιχνίδια της μπροστά στο κοινό της.

Η Νορβηγία δεν κατάφερε να κερδίσει μέσα στο Όσλο την Λετονία (0-0) την περασμένη αγωνιστική αφού είδε το VAR να ακυρώνει τέρμα του Ελιονούσι λίγο πριν το φινάλε.

Πλέον σε έναν τόσο ανταγωνιστικό όμιλο έχει μαθηματικές ελπίδες για την απευθείας πρόκριση αρκεί να κερδίσει μέσα στο Ρότερνταμ την Ολλανδία και την ίδια ώρα να μην κερδίσει η Τουρκία το βαθμολογικά αδιάφορο αλλά πάντα επικίνδυνο Μαυροβούνιο εκτός έδρας.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Στόλε Σόλμπακεν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του γκολτζή Χάαλαντ που θα είναι ξανά διαθέσιμος στις αρχές του νέου έτους και έτσι το βάρος στην επίθεση θα πέσει πάνω στον φορ της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξάντερ Σέρλοθ αλλά και στους: Μοχάμεντ Ελιονούσι , Κρίστιαν Θόρστεντ και Μάρτιν Έντεγκααρντ.

Προϊστορία: Η Ολλανδία είναι αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Νορβηγία σε όλες τις διοργανώσεις.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι υπέρ των Ολλανδών οι οποίοι θεωρώ πως τούτη την φορά θα είναι πιο προσεκτικοί ενώ δεν θα παίξουν για την ισοπαλία αφού ξέρουν πως ότι τέτοιο εγκυμονεί μεγάλο κίνδυνο και ρίσκο. Σε cpmbo ο Άσος με το Over 1,5 αφού οι γηπεδούχοι συνήθως σκοράρουν πάνω από ένα γκολ στα παιχνίδια τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Over 1,5

(Visited 1 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x