ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Αμέρικα Μινέιρο – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε  

Βραζιλία: Αμέρικα Μινέιρο – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε  
Spread the love

Αλλαγή στόχων για την Αμέρικα Μινέιρο, καθώς η ομάδα του Μπέλο Οριζόντε ενώ έδινε μάχη για την παραμονή διεκδικεί πλέον εισιτήριο για το επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα, την στιγμή που η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε βρίσκεται στο +2 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη και μπήκε απρόσμενα σε περιπέτειες.

Δύο συνεχόμενα τρίποντα για την Αμέρικα Μινέιρο, βλέποντας το 3-2 αρχικά στο Ρεσίφε σε βάρος της τοπικής Σπορτ και το 3-1 ακολούθως το Σάββατο που μας πέρασε φιλοξενώντας την Γκρέμιο, να την φέρνουν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πέρα από τα παραπάνω όμως, το +8 από την επικίνδυνη ζώνη επιτρέπει στην ομάδα του Μπέλο Οριζόντε να κάνει αναπροσαρμογή των στόχων της, καθώς έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε έχει κάθε δικαίωμα πλέον να αξιώνει έξοδο στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα. Επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Αμέρικα Μινέιρο, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα στο «Ιντεπεντένσια», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Ρικάρντο Σίλβα.

Στον αντίποδα, τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς τρίποντο αλλά και γκολ για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η οποία μπήκε όπως προαναφέρθηκε σε περιπέτειες. Ήττα με 0-2 αρχικά στο Ρεσίφε από την τοπική Σπορτ, το ίδιο σκορ στο «Μαρακανά» με την πρωταθλήτρια Φλαμένγκο, βαρύ 0-4 στην έδρα της Παλμέιρας, ενώ 0-0 το Σάββατο που μας πέρασε φιλοξενώντας την Σάντος. Πικρή γεύση πάντως για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε από το ματς του Σαββάτου με την Σάντος, καθώς η ομάδα της Γκοϊανίας κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, σε 16 ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο επιθετικός Αντρέ Λουίς.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Αμέρικα Μινέιρο, δύο και για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και μία ισοπαλία, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ιντεπεντένσια».

Πιεσμένη και με πρόβλημα στο γκολ το τελευταίο διάστημα η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, με την πιο απελευθερωμένη και με καλύτερο momentum Αμέρικα Μινέιρο, να έχει το προβάδισμα στο μεταξύ τους ματς. Εκτίμηση που προκύπτει βάσει αγωνιστικών και βαθμολογικών δεδομένων, καθώς συνεχίζω να πιστεύω πως οι γηπεδούχοι έχουν ξεπεράσει το ταβάνι τους.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x