ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σάντος – Σαπεκοένσε  

Βραζιλία: Σάντος – Σαπεκοένσε  
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Σάντος φιλοξενώντας στο «Βίλα Μπελμίρο» την ουραγό και καταδικασμένη Σαπεκοένσε, ψάχνοντας το τρίποντο που όχι μόνο θα της δώσει την ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά θα την βάλει ταυτόχρονα σε τροχιά Κόπα Σουνταμερικάνα.

Τέσσερις πολύτιμοι βαθμοί για την Σάντος στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με το 2-0 αρχικά φιλοξενώντας τη Μπραγκαντίνο και το τυχερό, τουλάχιστον βάσει εικόνας, 0-0 του Σαββάτου που μας πέρασε στην Γκοϊανία με την τοπική Ατλέτικο Γκοϊανιένσε να την φέρνουν στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Μία μόλις σημαντική ευκαιρία για την Σάντος στο ματς με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και αυτή στο πρώτο ημίχρονο, ενώ παθητική η εικόνα της στην επανάληψη, όπου με σύμμαχο την τύχη και την αστοχία των γηπεδούχων πήρε ένα πολύτιμο βαθμό. Επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Σάντος, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα στο «Βίλα Μπελμίρο», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Καΐκι.

Στον αντίποδα, 0-2 την Κυριακή φιλοξενώντας την Ζουβεντούδε, με την ουραγό και καταδικασμένη Σαπεκοένσε να αδυνατεί για ένα ακόμα ματς στην «Αρένα Κοντά» να σπάσει το ρόδι στο γήπεδο της. Προβάδισμα δύο τερμάτων για την Ζουβεντούδε στο μεταξύ τους ματς στο εικοστό έκτο λεπτό, με την Σαπεκοένσε να συνέρχεται μετά το πρώτο ημίωρο, χωρίς όμως κάτι αξιόλογο, παρά τις φιλότιμες της προσπάθειες. Μία νίκη, έξι ισοπαλίες και εννέα ήττες για την Σαπεκοένσε, σε 16 ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από την «Αρένα Κοντά», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Σάντος και μία για την Σαπεκοένσε, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Βίλα Μπελμίρο».

Αρκετά ζόρικο το πρόγραμμα που ακολουθεί μέχρι το φινάλε για την Σάντος, η οποία είναι «υποχρεωμένη» να κερδίσει το θεωρητικά πιο βατό ματς που έχει μπροστά της, ώστε να αποφύγει, πρωτίστως, τις περιπέτειες. Χαμηλή η τιμή βέβαια που την συνοδεύει, ποντάροντας στην επικράτηση της από το πρώτο μέρος για κάτι πιο ελκυστικό.

Εκτίμηση:  1/1    

 

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x