Spread the love

Πέραν του αγώνα του Ολυμπιακού, έχουμε και άλλες εξαιρετικές περιπτώσεις για να ποντάρουμε. Ας τα δούμε λοιπόν ένα προς ένα…

Ούνιξ – Αρμάνι

Η Ούνιξ πήρε τη νίκη στο ΟΑΚΑ, όμως η Αρμάνι δεν είναι… Παναθηναϊκός. Οι Ιταλοί είναι στην πρώτη θέση, παίζουν ΜΑΓΙΚΟ μπάσκετ και μπορούν να κάνουν το διπλό στο Καζάν. Σε αυτό θα ποντάρουμε κι εμείς, προτείνοντας τη νίκη της Αρμάνι, μαζί και με ένα μικρό χάντικαπ που θα ανεβάσει την απόδοσή μας.

Πρόταση Αρμάνι -5,5 με απόδοση 1.95

Μακάμπι – Μονακό

Πάμε στο Τελ Αβίβ και στο μεγάλο ματς της Μακάμπι με τη Μονακό. Οι Μονεγάσκοι προέρχονται από τη νίκη επί της Μπάγερν, ενώ η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το διπλό στη Μόσχα. Θα κάνει δύο ήττες στη σειρά; Δύσκολα. Έτσι θα σταθούμε στη νίκη της Μακάμπι και, όπως και νωρίτερα, έτσι και τώρα, θα προσθέσουμε ένα χάντικα που θα ανεβάσει την απόδοσή μας.

Πρόταση Μακάμπι -5,5 με απόδοση 1.80

Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ

Τέλος, ήρθε η ώρα για την ματσάρα της Βαρκελώνης ανάμεσα σε Μπαρτσελόαν και ΤΣΣΚΑ. Οι Καταλανοί προέρχονται από την ήττα στην έδρα τους κόντρα στη Βαλένθια, ενώ η ΤΣΣΚΑ άντεξε απέναντι στη Μακάμπι και πήρε τη νίκη. Σίγουρα λοιπόν αναμένουμε ένα καλό ματς, το οποίο όμως δύσκολα θα ανοίξει.

Με αυτό το σκεπτικό, θα ποντάρουμε στο +5,5 της ΤΣΣΚΑ, καθώς, όπως είπαμε, το ματς δεν περιμένουμε να ανοίξει πολύ.

Πρόταση ΤΣΣΚΑ +5,5 με απόδοση 1.90

Οι δύο ομάδες σκοράρουν κατά μέσο όρο 80 πόντους και δέχονται 70 με 80. Αυτό σημαίνει πως περίπου στους 150 και 180 θα κυμανθεί το ματς. Ταλέντο επίσης υπάρχει και είναι και… μπόλικο. Για να τελειώνουμε λοιπόν, το Όβερ 152,5 είναι εξαιρετική περίπτωση και με αυτό θα κλείσουμε…

Πρόταση Όβερ 152,5 πόντοι με απόδοση 1.91

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x