ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών: Χόφενχαϊμ- Μπαρτσελόνα ( 3ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών: Χόφενχαϊμ- Μπαρτσελόνα ( 3ος όμιλος)
Spread the love

Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στην Γερμανία για να αντιμετωπίσει την 3η του πίνακα Χόφενχαϊμ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην φάση των ομίλων.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης έχουν πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή πορεία στην εκκίνηση του ομίλου ενώ την ίδια ώρα οι Γερμανίδες είναι στο -3 από την 2η Άρσεναλ στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τα νοκ άουτ.

Οι Γερμανίδες προέρχονται από το εντυπωσιακό 7-1 επί της Λεβερκούζεν στο εγχώριο πρωτάθλημα που τις έφερε να συγκατοικούν με την Βόλφσμπουργκ στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά απόψε ξεκάθαρα έχουν πολύ δυσκολότερο έργο αν αναλογιστεί κανείς πως στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου πριν από λίγες ημέρες δέχτηκαν 4άρα στην Καταλονία έχοντας δεχτεί 31 επιθέσεις στην εστία τους.

Πάντως έχουν κομπλέ αποστολή αφού δεν έχουν αναφερθεί απουσίες της τελευταίας στιγμής.

Οι μπλαουγκράνα του Τζόναθαν Τζιραντέζ έχουν το απόλυτο σε νίκες εντός και εκτός των συνόρων και είναι λογικό να τρομάζουν κάθε αντίπαλο.

100% σε νίκες στα πρώτα τρία τους παιχνίδια στον όμιλο και 10/10 στο εγχώριο πρωτάθλημα με πιο πρόσφατο “θύμα” τους την Λεβάντε την οποία κέρδισαν εύκολα με 4-0. Μην ξεχνάμε πως στην Λίγκα έχουν σημειώσει ήδη 58 γκολ και έχουν συνάμα κρατήσει στα 8/10 παιχνίδια τους μέχρι τώρα μηδέν παθητικό στα μετόπισθεν.

Την ίδια ώρα για το γκρουπ εκτός από το 3/3 σε νίκες , με πιο πρόσφατο το 4-0 επί της αποψινής της αντίπαλου, έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ παθητικό.

Δεν υπολογίζονται οι: Μπρούνα Βιαμάλα και Σάντρα Πάνιος ενώ την ίδια ώρα αμφίβολη με χτύπημα στο γόνατο είναι η Λιάκε Μάρτενς.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μόλις μια φορά στο παρελθόν και ήταν το πρόσφατο 4-0 με το οποίο είχε κερδίσει η Μπαρτσελόνα την αποψινή της αντίπαλο εντός έδρας πριν από λίγες ημέρες.

* Αδιαφιλονίκητο φαβορί οι Καταλανές και μοιραία το 2ιπλο είναι στα τάρταρα. Για αυτό θα ποντάρω το Under 4,5 σε απόδοση 1,85 με την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα αφήσουν οι φιλοξενούμενες το πόδι από το γκάζι. Μην ξεχνάνε πως έχουν σκοράρει 24 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 4,5

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x