ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών: Τσέλσι- Σερβέτ ( Α΄ όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών: Τσέλσι- Σερβέτ ( Α΄ όμιλος)
Spread the love

Οι Λονδρέζες δεν κατάφεραν πέρσι να κατακτήσουν το τρόπαιο οπότε φέτος είναι πεισμωμένες πως θα μπορέσουν να το καταφέρουν και δείχνουν πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο.

Έχουν μαζέψει 7 βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια του ομίλου και βέβαια προπορεύονται ενώ απόψε δίνουν θεωρητικά το πιο εύκολο παιχνίδι στο γκρουπ αφού φιλοξενούν στην έδρα τους την Σερβέτ την οποία συνέτριψαν με 7-0 εκτός έδρας την περασμένη εβδομάδα.

Βρίσκονται σε τρομερή φόρμα αφού προέρχονται από έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων στο τελευταίο “καρέ” μετράνε 15-0 τέρματα!

Είναι χαρακτηριστικό πως την περασμένη αγωνιστική για το WSL επικράτησαν με 0-4 της Μ.Σίτι εκτός έδρας και έτσι έμειναν στο -1 από την κορυφή και την Άρσεναλ την οποία θα αντιμετωπίσουν στις αρχές του άλλου μήνα στον φετινό τελικό του FA Cup.

Οι Ελβετές τα έχουν βρει δύσκολα στο Α΄ Γκρουπ αφού αριθμούν 3/3 ήττες από την εκκίνηση του έχοντας ηττηθεί διαδοχικά από Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ και Τσέλσι με 0-15 τέρματα!

Στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκονται στην 2η θέση και στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ζυρίχης έχοντας μαζέψει σε 8 αγώνες 18 βαθμούς ενώ η Ζυρίχη έχει 21.

Την διαφορά την έκανε η εντός έδρας ήττα από την 3η Γκρασχόπερς με 0-2 πριν από έναν μήνα.

Έχουν ταξιδέψει στο Λονδίνο με κομπλέ αποστολή και ελπίζουν σε μια καλύτερη εμφάνιση συγκριτικά με αυτήν της περασμένης εβδομάδας αρκεί να περιορίσουν τα λάθη και τις ολιγωρίες στα μετόπισθεν ενώ στην επίθεση η 19χρονη Πολωνέζα Παντίγια Μπίντας με 3 γκολ στα δυο πρώτες της εμφανίσεις με τον σύλλογο είναι η μεγάλη τους ελπίδα μπροστά.

Προϊστορία: Το ευρύ 7-0 του πρώτου γύρου με το οποίο συνέτριψε την Σερβέτ η Τσέλσι μέσα στην Ελβετία είναι και το μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι στην παράδοση.

 

* Τα πάντα εξαρτώνται εδώ από τα κέφια που θα έχουν οι παίκτριες της Έμμα Χέις. Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι το Over 4,5 ενώ με δεδομένο το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για τις Λονδρέζες με Άρσεναλ για τον τελικό του Κυπέλλου και με Γιουβέντους για το Champions League εκτιμώ πως θα θελήσουν να το “καθαρίσουν” από νωρίς το αποψινό για αυτό και θα ποντάρω και στα περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 4,5 / Περισσότερα γκολ στο πρώτο μέρος

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x