ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Βίλα Νόβα – Λοντρίνα   

Βραζιλία Β΄: Βίλα Νόβα – Λοντρίνα   
Spread the love

Δύο αγωνιστικές για το φινάλε και ντέρμπι παραμονής στην Γκοϊανία, στο οποίο  η τοπική Βίλα Νόβα παίζει, στην χειρότερη των περιπτώσεων και για την ισοπαλία, την στιγμή που η Λοντρίνα «καίγεται» για το τρίποντο.

Τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς τρίποντο για την Βίλα Νόβα, μετά και το 2-2 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Βάσκο, με την ομάδα της Γκοϊανίας όμως να κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς βρίσκεται στο +4 τόσο από την σημερινή της αντίπαλο όσο και γενικότερα από την επικίνδυνη ζώνη. Ζητούμενο για σήμερα, στην χειρότερη των περιπτώσεων, ο ένας βαθμός, ενώ με ήττα μπαίνει σε περιπέτειες, ειδικά αν η Βιτόρια επικρατήσει την Κυριακή στο Μασεϊό της Κλαμπ Ρεγκάτας, καθώς θα αναμετρηθεί την τελευταία αγωνιστική μαζί της στο Σαλβαντόρ. Πέντε νίκες, δέκα ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Βίλα Νόβα, σε 18 ματς στο πρωτάθλημα στην Γκοϊανία, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ντέρμπι.

Στην αντίπερα όχθη, πραγματική ανάσα για τη Λοντρίνα το δραματικό 2-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στο εντός έδρας ντέρμπι παραμονής με την Πόντε Πρέτα, παρά το γεγονός πως παρέμεινε, έστω και οριακά, στην επικίνδυνη ζώνη, καθώς μειονεκτεί προς ώρας στην ισοβαθμία με τη Μπρούσκε και την Ρέμο. Πίσω στο σκορ στο ντέρμπι με την Πόντε Πρέτα στο τρίτο μόλις λεπτό, με τη Λοντρίνα όμως όχι μόνο να ισοφαρίζει με πέναλτι του Ζέκα στο είκοσι δύο, αλλά να πραγματοποιεί στο ογδόντα έξι, κόντρα μάλιστα στην ροή του αγώνα, την ανατροπή. Πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και επτά ήττες για τη Λοντρίνα, σε 18 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ντέρμπι.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Βίλα Νόβα, τρεις για τη Λοντρίνα και μία ισοπαλία, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Γκοϊανία.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για ντέρμπι παραμονής, στο οποίο όχι μόνο θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο απρόβλεπτες ομάδες, αλλά και στο οποίο αναμένεται να πέσουν κορμιά.

Εκτίμηση:  G/G

 

 

(Visited 29 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x