Spread the love

Η ήττα του Ολυμπιακού στην Πόλη του κόστισε, κυρίως λόγω της κακής εικόνας. Από την άλλη η Μακάμπι προέρχεται από ένα σπουδαίο ματς κόντρα στην Μονακό, με ένα Ουίλμπεκιν από… άλλο πλανήτη! Το ματς στο ΣΕΦ όμως θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού του Γιώργου Μπαρτζώκα εναντίον της Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι ένα από τα ματς που ξεχωρίζουν με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη, η καθεμιά για τους δικούς της λόγους.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 7/7 στην έδρα του ενώ η Μακάμπι ψάχνει ένα διπλό που θα την φέρει ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη. Διακυβεύονται λοιπόν πολλά στο ματς του φαληρικού σταδίου.

Οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων κατά παράδοση δεν ανοίγουν πολύ, με τις διαφορές να είναι συνήθως μικρές. Κάτι τέτοιο θα συμβεί λογικά και σήμερα. Έτσι, η πρώτη μας πρόταση θα είναι συντηρητική.

Πρόταση Μακάμπι +5,5 με απόδοση 1.87

Πάμε τώρα στα ειδικά και σε ένα κόμπο που μπορεί να μας δώσει μια φανταστική απόδοση. Ο Σάσα Βεζένκοφ βρήκε και πάλι τον εαυτό του στην Πόλη και ήταν από τους κορυφαίους. Θα μπορέσει να κάνει το ίδιο και απόψε; Η λογική λέει ναι.

Ο αριστερόχειρας φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι σε εξαιρετική κατάσταση φέτος, δίνει βοήθειες σε όλους τους τομείς και με δεδομένη την απουσία του Ζαν-Σαρλ, θα πάρει έξτρα λεπτά στο παρκέ.

Η κόμπο επιλογή του Όβερ 11,5 πόντους και Όβερ 5,5 ριμπάουντ δίνει μια απόδοση κοντά στο 4 και έτσι είναι εξαιρετική περίπτωση για να κλείσουμε τις προτάσεις μας.

Πρόταση Σάσα Βεζένκοφ  Όβερ 11,5 πόντους και Όβερ 5,5 με απόδοση 3.85

(Visited 36 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x