ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουλβς- Γουέστ Χαμ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουλβς- Γουέστ Χαμ
Spread the love

Στο Molineux οι “Λύκοι” φιλοξενούν την σούπερ φορμαρισμένη Γουέστ Χαμ με τους γηπεδούχους να προσδοκούν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Πάλας ( 0-2) που προηγήθηκε πριν την διακοπή ενώ τα “σφυριά” στοχεύουν στην 5η (!) συνεχόμενη νίκη τους που θα τους εδραιώσει στην πρώτη 4άδα.

Η ομάδα του Μπρούνο Λάγκε είδε το αήττητο σερί των 5 αγώνων της στην κατηγορία ( 4-1-0) να σταματά την περασμένη αγωνιστική όπου και έχασαν στο Λονδίνο από την επίσης φορμαρισμένη Κρίσταλ Πάλας ( 0-2) του Πατρίκ Βιεϊρά.

Πάντως με το καλό αυτό σερί ήδη βρίσκονται στην 8η θέση με 16 βαθμούς συγκομιδή και οι οπαδοί της ομάδας ονειρεύονται εκ νέου ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μπορεί να έχασαν στα τρία πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της στην εκκίνηση του πρωταθλήματος αλλά στην συνέχεια ανέβασαν στροφές και κέρδισαν Νιουκαστλ και Έβερτον με το ίδιο σκορ: 2-1.

Οι Λονδρέζοι ήδη τρέχουν το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ από την εκκίνηση του πρωταθλήματος με 13 κερδισμένους βαθμούς στους 15 μάξιμουμ.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους πριν την διακοπή υποχρέωσαν την Λίβερπουλ (3-2) σε ήττα πετυχαίνοντας συνάμα την 4η συνεχόμενη νίκη τους ενώ την ίδια ώρα βρίσκονται μόλις στο -3 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Συνολικά έχουν διευρύνει το αήττητο ρεκόρ τους εκτός έδρας στα 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ενώ είδαν το νικηφόρο σερί των 5 αγώνων τους στις αντίστοιχες “εξορμήσεις” τους να σταματάει με το 2-2 κόντρα στην Γκενκ για την φάση των ομίλων στο Europa League.

 

 

Προϊστορία: Η Γουέστ Χαμ κέρδισε και στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της την Γουλβς την περσινή σαιζόν.

* Οι “Λύκοι” πριν την πιο πρόσφατη ήττα τους στο Selhurst Park μετρούσαν 13/15 βαθμούς αλλά το δίχως άλλο απέναντι στην σούπερ φορμαρισμένη Γουέστ Χαμ θα έχουν δύσκολο έργο. Ωστόσο επειδή στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια τους οι φιλοξενούμενοι έχουν κρατήσει μόλις μια φορά μηδέν παθητικό θα ρισκάρω εδώ να ποντάρω σε combo το 2ιπλο μαζί με το Goal σε απόδοση 4,80!

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Goal

(Visited 35 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x