ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Μπρούσκε – Οπεράριο  

Βραζιλία Β΄: Μπρούσκε – Οπεράριο  
Spread the love

Δύο αγωνιστικές για το φινάλε και μονόπλευρο, θεωρητικά, το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με τη νεοφώτιστη Μπρούσκε να παίζει τα ρέστα της για την παραμονή, την στιγμή που η Οπεράριο έχει «κλειδώσει» ουσιαστικά την παρουσία της στην κατηγορία.

Σπουδαίο 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Κλαμπ Ρεγκάτας, με το οποίο η Μπρούσκε όχι μόνο πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, αλλά παρέμεινε ταυτόχρονα, έστω και οριακά, εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Πιο συγκεκριμένα, στους 41 βαθμούς μετά τη νίκη της με την Κλαμπ Ρεγκάτας, όσους έχουν και η Ρέμο αλλά και η Λοντρίνα, με τη Μπρούσκε όμως να υπερτερεί σε μεγαλύτερο αριθμό νικών, που είναι το πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας. Οκτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για τη Μπρούσκε, σε 18 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, «θύμα» ανατροπής η Οπεράριο το Σάββατο που μας πέρασε στο 1-2 στην έδρα της πρωτοπόρου Μποταφόγκο, αποφεύγοντας όμως τις περιπέτειες, καθώς ήταν βολικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Πέντε βέβαια οι βαθμοί που την χωρίζουν από την επικίνδυνη ζώνη, με την Οπεράριο όμως να έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή, καθώς θα πρέπει να γίνει ένας πολύ δύσκολος συνδυασμός αποτελεσμάτων, ακόμα και αν δεν πάρει βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, για να υποβιβαστεί. Τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και εννέα ήττες για την Οπεράριο, σε 18 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για τη Μπρούσκε το 2017, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Οπεράριο.

Επιλογή μεγάλου ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και το ισχυρότερο κίνητρο της Μπρούσκε, παρά το γεγονός πως είναι απρόβλεπτη ως ομάδα και έχει κάνει κακό 2ο γύρο.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 30 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x