ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σαπεκοένσε – Γκρέμιο  

Βραζιλία: Σαπεκοένσε – Γκρέμιο  
Spread the love

Πέντε αγωνιστικές για το φινάλε και μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς στην «Αρένα Κοντά» του Σαπεκό, καθώς η τοπική και καταδικασμένη Σαπεκοένσε έχει μόνο στόχο να σπάσει το ρόδι στο γήπεδο της, την στιγμή που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης για την Γκρέμιο.

Ήττα με 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική για την Σαπεκοένσε στο «Βίλα Μπελμίρο» του Σάο Πάολο από την Σάντος, σε ένα ματς στο οποίο η ουραγός του Μπραζιλεϊράο κινήθηκε για ακόμα μια φορά σε ρηχά νερά. Σε καθαρά ρυθμιστικό ρόλο εδώ και αρκετό καιρό η ομάδα του Σαπεκό, με μόνο στόχο, αν βέβαια υπάρχει, να καταφέρει να σπάσει το ρόδι στο γήπεδο της. Έξι ισοπαλίες και δέκα ήττες για την Σαπεκοένσε, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα στην «Αρένα Κοντά», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο αριστερός μπακ Τζορντάν.

Στην αντίπερα όχθη, 3-0 για την Γκρέμιο φιλοξενώντας τη Μπραγκαντίνο, με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε να «καθαρίζει» εύκολα την αντίπαλο της που είχε το μυαλό της περισσότερο στον σημερινό τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα, παίρνοντας μεγάλη ανάσα. Αρκετά δύσκολο πάντως το έργο της σπουδαίας ομάδας του Πόρτο Αλέγκρε, ακόμα και με νίκη στο σημερινό κρίσιμο βαθμολογικά ματς, καθώς βρίσκεται στο -7 από την γραμμή της παραμονής. Τρεις νίκες και δεκατρείς ήττες για την Γκρέμιο, σε 16 ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από το Πόρτο Αλέγκρε, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Σαπεκοένσε, τρεις για την Γκρέμιο και δύο ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην «Αρένα Κοντά».

Πέντε αγωνιστικές για το φινάλε και πολύ δύσκολη η προσπάθεια της Γκρέμιο να αποφύγει το μοιραίο. Παρόλα αυτά, «υποχρεωμένη» να κερδίσει το σημερινό ματς ώστε να διατηρήσει «ζωντανές» τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για την πολύ μεγάλη ανατροπή.

Εκτίμηση:  2

 

 

(Visited 29 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x