ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Ιταλίας: Βερόνα- Έμπολι

Α΄ Ιταλίας: Βερόνα- Έμπολι
Spread the love

Στο Bentegodi η φορμαρισμένη Βερόνα έρχεται αντιμέτωπη με Έμπολι η οποία με την σειρά της εξελίσσεται σε μια από τις κορυφαίες εκτός έδρας ομάδες στην κατηγορία έχοντας μετρήσει 4/5 2ιπλά στις αντίστοιχες πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της μακριά από το Carlo Castellani.

Οι γηπεδούχοι έχουν συμπληρώσει “καρέ” αγώνων αήττητοι (2-2-0) με πιο πρόσφατες επιτυχίες την εντός έδρας νίκη επί της Γιουβέντους (2-1) αλλά και την ισοπαλία στο Diego Maradona απέναντι στην πρωτοπόρο Νάπολι (1-1) σε ένα ματς μάλιστα το οποίο τελείωσε με 9 παίκτες λόγω δυο αποβολών στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ με 16 βαθμούς σε 12 ματς βρίσκεται στην παρούσα φάση στην 10η θέση και φαίνεται πως θα πετύχει… περίπατο τον αρχικό της στόχο που δεν είναι άλλος από μια άνετη παραμονή όπως άλλωστε έχει πράξει και στις δυο προηγούμενες σαιζόν ( 9η και 10η) από το 2019 που βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία.

Οι: Ντάνιελ Μπέσα, Νίκολα Κάλινιτς είναι τιμωρημένοι και εκτός δράσης ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

Την ίδια ώρα οι μέσοι: Ιβάν Ίλιτς- Ντάρκο Λάζοβιτς είναι αμφίβολοι και η συμμετοχή τους ή όχι θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν την ίδια συγκομιδή βαθμών με την αποψινή τους αντίπαλο αλλά βαθμολογικά υστερούν στην διαφορά τερμάτων.

Ωστόσο στην παρούσα φάση δεν βρίσκεται σε πολύ καλό momentum ή έστω και σε καλύτερο από ότι η Βερόνα όπως απέδειξε και το 2-2 που έφερε με την Τζένοα σε ένα παιχνίδι που ναι μεν δέχτηκε την ισοφάριση στο 89ο λεπτό αλλά συνολικά με βάση την εικόνα του αγώνα δεν άξιζε ούτε καν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Όμως δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε πως το συγκρότημα του Αουρέλιο Αντρεαζόλι εκτός έδρας αριθμεί 4/5 2ιπλά – μεταξύ των οποίων και αυτά απέναντι σε Γιουβέντους και Σασουόλο- έχοντας να επιδείξει καλύτερο απολογισμό στα εκτός έδρας παιχνίδια τους και από ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη 4άδα του πίνακα.

 

Προϊστορία: Δέκα αναμετρήσεις έχουν οι δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να αριθμούν 4 και τους φιλοξενούμενους δυο ενώ βέβαια τα υπόλοιπα τέσσερα έχουν λήξει ισόπαλα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους τον Απρίλιο του 2016 η Έμπολι είχε κερδίσει εντός έδρας με 1-0.

* Στα 11/12 τελευταία παιχνίδια της Βερόνα στο Καμπιονάτο αλλά και στα 4/5 της Έμπολι έχουν σκοράρει και οι δυο ομάδες. Με αυτό το ποντάρισμα θα πάω και απόψε στην τιμή του 1,70.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 28 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x