ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Βιτόρια

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Βιτόρια
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, με την Κλαμπ Ρεγκάτας να ψάχνει το τρίποντο που θα την κρατήσει «ζωντανή» στη μάχη της ανόδου, την στιγμή που η Βιτόρια θέλει τη νίκη που θα την φέρει εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Οδυνηρό το 0-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της νεοφώτιστης Μπρούσκε, καθώς το αποτέλεσμα αυτό έφερε την Κλαμπ Ρεγκάτας στο -4 από την πρώτη τετράδα. Πέρα από τα παραπάνω, ήρθε και το χθεσινό 2-1 της 3ης πλέον στον βαθμολογικό πίνακα Αβαΐ στο Ρεσίφε, σε βάρος της τοπικής αλλά αδιάφορης βαθμολογικά Ναούτικο, που μείωσε ακόμα περισσότερο τις όποιες ελπίδες υπάρχουν στην Κλαμπ Ρεγκάτας. Με νίκη βέβαια θα βρεθεί στο -1 από την πρώτη τετράδα, αλλά θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική όχι μόνο να κερδίσει στην έδρα της αδιάφορης Οπεράριο, αλλά να στραβοπατήσει την τελευταία αγωνιστική μία από τις Αβαΐ και Γκοϊάς, οι οποίες θα φιλοξενούν τις Σαμπάιο Κορέια και Μπρούσκε αντίστοιχα. Πολύ πιθανό μάλιστα, να χρειάζεται απώλεια βαθμών και της Γκουαρανί, η οποία θα παίζει στο Ρίο με την αδιάφορη Μποταφόγκο, αν η ομάδα της Καμπίνας επικρατήσει λίγες ώρες αργότερα στο εντός έδρας ντέρμπι ανόδου με την Γκοϊάς. Επτά νίκες, εννέα ισοπαλίες και δύο ήττες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε 18 ματς στο πρωτάθλημα στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, δύο σπουδαία τρίποντα για την Βιτόρια, μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-0), πρώτα στο Ρίο σε βάρος της Βάσκο και στην συνέχεια την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Κρουζέιρο, τα οποία κράτησαν, χωρίς υπερβολή, στην ζωή την ομάδα του Σαλβαντόρ. Ματς «τελικός» πλέον το σημερινό, καθώς με τρίποντο θα βάλει πλάτη και την Ρέμο και θα βρεθεί μετά από αρκετό καιρό εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Σε αντίθετη περίπτωση, πιθανή νίκη της την τελευταία αγωνιστική στο γήπεδο της με την αδιάφορη Βίλα Νόβα, πολύ πιθανό να μην της είναι αρκετή για να την διατηρήσει στην κατηγορία. Αυτό γιατί θα χρειάζεται η Λοντρίνα να μην κερδίσει την εντός έδρας μονομαχία της με την αδιάφορη και απογοητευμένη Βάσκο και η Ρέμο να στραβοπατήσει φιλοξενώντας την υποβιβασμένη Κονφιάνσα. Τρεις νίκες, εννέα ισοπαλίες και έξι ήττες για την Βιτόρια, σε 18 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Σαλβαντόρ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Βιτόρια και ισάριθμες ισοπαλίες, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό απέναντι στην τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για την Κλαμπ Ρεγκάτας, αλλά αν θέλουν να είναι ρεαλιστές στο Μασεϊό, θα γνωρίζουν και οι ίδιοι οι ιθύνοντες της συγκεκριμένης ομάδας πως η άνοδος δεν είναι πλέον στα δικά τους χέρια. Συνεπώς και βάσει των παραπάνω, το «διπλό» σε τιμές μάλιστα κοντά στο 3,75, αξίζει το ρίσκο ακόμα και αν δεν επαληθευτεί, καθώς η νίκη θα είναι ουσιαστικά μισή παραμονή για την Βιτόρια, έστω και αν ποντάρουμε σε μία ομάδα που «ξύπνησε» στο φινάλε και τρέχει την ύστατη ώρα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Εκτίμηση:  2

 

 

(Visited 35 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x