ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Βαγιεκάνο – Μαγιόρκα

Ισπανία: Βαγιεκάνο – Μαγιόρκα
Spread the love

Το ματς με το οποίο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στη La Liga, με την Βαγιεκάνο να φιλοξενεί τη Μαγιόρκα, στοχεύοντας όχι μόνο στην επιστροφή της στα τρίποντα, αλλά και στο να διατηρήσει ταυτόχρονα το αήττητο στο γήπεδο της.

Πικρή γεύση για την Βαγιεκάνο από το 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» από την Ρεάλ, καθώς η «μικρή» ομάδα της Μαδρίτης θα μπορούσε, τουλάχιστον βάσει της εικόνας της στο δεύτερο ημίχρονο, να είχε πάρει κάτι περισσότερο από τη μονομαχία της με την «βασίλισσα». Παθητική η εικόνα της Βαγιεκάνο στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο πέρα από τα δύο γκολ της Ρεάλ, επέτρεψε στη «μεγάλη» αντίπαλο της να έχει σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Παρόλα αυτά, αλλαγή σκηνικού στην επανάληψη, καθώς η Βαγιεκάνο όχι μόνο μείωσε στο εβδομήντα έξι με κοντινή κεφαλιά του Ρανταμέλ Φαλκάο, αλλά είχε και ένα δοκάρι αλλά και μία σπουδαία ευκαιρία στο φινάλε για να «πληγώσει» την «βασίλισσα». Πέντε νίκες και μία ισοπαλία για την Βαγιεκάνο, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ αγώνας δρόμου για τον Ρανταμέλ Φαλκάο που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Στην άλλη πλευρά, απόλυτα ευχαριστημένη η Μαγιόρκα από το 2-2 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Έλτσε, καθώς οι «νησιώτες» ισοφάρισαν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με μια κοντινή κεφαλιά του Πάμπλο Μαφέο, σε μία φάση όπου ο σκόρερ εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Νωρίτερα, το 0-1 για την Έλτσε στο εξήντα οκτώ, το 1-1 για τη Μαγιόρκα από πέναλτι του Σάλβα Σεβίγια στο εβδομήντα δύο, ενώ εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο εβδομηκοστό πέμπτο λεπτό. Αυτή επίσης, ήταν και η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία της Μαγιόρκα στο πρωτάθλημα, έχοντας προηγηθεί, το 2-2 στο «Μεστάγια» με την Βαλένθια, το 1-1 φιλοξενώντας την Σεβίλλη και το εκτός 1-1 με την Κάντιθ. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για τη Μαγιόρκα, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο Γκανέζος μέσος Μπαμπά.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Βαγιεκάνο και ισάριθμες για τη Μαγιόρκα, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στη Μαδρίτη.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική στο «σπίτι» της η Βαγιεκάνο, με το 5-1-0 που έχει αυτή την χρονική στιγμή στο γήπεδο της να μπορεί κάλλιστα να είναι, τηρουμένων των αναλογιών και «παράσημο». Παρόλα αυτά, δεν προσεγγίζω το ματς στον «άσο», γιατί οι «νησιώτες» έρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες όπου και βρήκαν σε όλες δίχτυα αλλά είχαν και ρέντα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 43 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x