Uncategorized ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μεξικό: Τολούκα – Πούμας

Μεξικό: Τολούκα – Πούμας
Spread the love

Στο «Νεμέσιο Ντίες», το 3ο χρονικά νοκ άουτ ματς για τον 1ο γύρο των πλέι οφ ανάμεσα στην Τολούκα και την Πούμας, σημειώνοντας, πως σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Να σημειωθεί, πως η πρώτη τετράδα της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα (Αμέρικα, Άτλας, Λεόν, Τίγκρες) προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά των πλέι οφ, ενώ οι ομάδες που τερμάτισαν από την 5η μέχρι και την 12η θέση βρέθηκαν στον 1ο γύρο και θα δοκιμαστούν σε νοκ άουτ αναμετρήσεις. Στα δύο χθεσινά ματς του 1ου γύρου, η Σάντος Λαγκούνα επικράτησε 2-0 στη μονομαχία στο γήπεδο της με την Ατλέτικο Σαν Λουίς, ενώ η Πουέμπλα πανηγύρισε την εντός έδρας πρόκριση της στην διαδικασία των πέναλτι σε βάρος της Γουαδαλαχάρα, αφού προηγουμένως είχε ισοφαρίσει στο φινάλε (89΄) στο μεταξύ τους 2-2. Στο άλλο ματς του σημερινού προγράμματος λίγες ώρες αργότερα, η Κρουζ Αζούλ φιλοξενεί τη Μοντερέι.

Ήττα με 0-1 στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα στην έδρα της Πουέμπλα, με την Τολούκα να τερματίζει τελικά στην 6η θέση και να είναι μάλιστα ικανοποιημένη, από την στιγμή που έχει το αβαντάζ έδρας στον 1ο γύρο των πλέι οφ, ενώ παρέμεινε χωρίς νίκη για οκτώ συνεχόμενες αγωνιστικές. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα για την Τολούκα, σε οκτώ ματς στο Απερτούρα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, δραματικό 4-3 την τελευταία αγωνιστική φιλοξενώντας την Κρουζ Αζούλ, σε ένα ματς στο οποίο η Πούμας πραγματοποίησε την πολύ μεγάλη ανατροπή και «έκλεψε» ταυτόχρονα, σχεδόν από το πουθενά, εισιτήριο για τα πλέι οφ, καθώς ήταν βολικά για αυτή όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα, μπροστά στο σκορ στο ματς με την Κρουζ Αζούλ στο έξι, τρία τέρματα στην συνέχεια για τους φιλοξενούμενους, με το πρώτο ημίχρονο στο 1-3, με την Πούμας όμως όχι μόνο να ισοφαρίζει στο εξήντα δύο, αλλά να φτάνει στο δραματικό και σπουδαίο βαθμολογικά όπως αποδείχθηκε 4-3, πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Πούμας, σε οκτώ ματς στο Απερτούρα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Έξι νίκες για την Τολούκα, τέσσερις για την Πούμας και τρεις ισοπαλίες, στις 13 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Νεμέσιο Ντίες».

Μονομαχία δύο απρόβλεπτων ομάδων, παρά το γεγονός πως τα πλέι οφ στο Μεξικό είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση σε σχέση με την εικόνα των ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  G/G

 

 

(Visited 42 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x