Spread the love

Πολλές ημέρες πέρασαν από την τελευταία φορά που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντραρίστηκαν για το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα μιλάμε για 1100 ημέρες, καθώς τα τελευταία χρόνια οι Πειραιώτες είχαν αποφασίσει να απέχουν από την Basket League.

Πλέον τα πάντα είναι έτοιμα για τη μητέρα των μαχών στη χώρα μας, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε ένα μεγάλο ματς για την Basket League, το οποίο μπορεί σε μεγάλο βαθμό να κρίνει και την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια.

Τα στατιστικά στοιχεία του πρωταθλήματος πάνε ξεκάθαρα περίπατο, καθώς μιλάμε για ένα ματς επιπέδου Ευρωλίγκας, αλλά και ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Φαβορί βέβαια είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν χάσει στο ΣΕΦ φέτος και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να σπάσει αυτό το σερί τους τώρα. Εμείς από πλευράς μας θα σταθούμε στη νίκη των Πειραιωτών και θα προσθέσουμε ένα χαντικαπ που θα ανεβάσει σημαντικά την απόδοση στο ποντάρισμά μας.

Πρόταση Ολυμπιακός -7,5 με απόδοση 1.70

Πάμε στα ειδικά και στον Σάσα Βεζένκοφ. Ο αριστερόχειρας φόργουορντ είναι από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, είναι σε καλή κατάσταση αυτή την εβδομάδα και μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω για την ομάδα του, τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στα ριμπάουντ.

Μια πολύ καλή κόμπο επιλογή είναι το Όβερ 12,5 πόντοι σε συνδυασμό με το Όβερ 5,5 ριμπάουντ. Αυτή λοιπόν θα είναι και η επιλογή μας για αυτή την αναμέτρηση.

Πρόταση Βεζένκοφ Όβερ 12,5 πόντοι & 5,5 ριμπάουντ με απόδοση 3.85

Πάμε τώρα στο σύνολο των πόντων. Ένα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι και οι δύο ομάδες θα έχουν καποια νευρικότητα. Το λάιν είναι πολύ ψηλά, στους 159,5 πόντους και η απόδοσή του αξίζει την προσοχή μας, οπότε και εμείς θα σας το προτείνουμε, κλείνοντας έτσι τις επιλογές μας από το μεγάλο ντέρμπι του ΣΕΦ.

Πρόταση Under 159,5 πόντοι με απόδοση 1.75

(Visited 43 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x