ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

SuperLeague: Λαμία-Παναθηναϊκός

SuperLeague: Λαμία-Παναθηναϊκός
Spread the love

Στο Πανθεσσαλικό , η Λαμία φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση που κλείνει την αγωνιστική της Σούπερλίγκας.

 

Ενα παιχνίδι που πέρασε απο χίλια κύματα, με αλλαγή έδρας  λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Λαμίας και κρούσμα κορονοϊού για την γηπεδούχο ομάδα αλλα και συμπτώματα σε άλλους τρεις. Είναι αήττητη στα τελευταία τρία ματς που έχει δώσει με  δύο ισοπαλίες και μία νίκη απέναντι  στον Αστέρα.Εντός έδρας δεν έχει ακόμα καταφέρει να πάρει νίκη (0-2-2) ,με τρία over  και ένα Under ,αλλά και 5-7 τέρματα.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι ανέτοιμοι Ρόμανιτς και Νούνιες που προέρχονται από τραυματισμούς, ενώ ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τους Καραμάνο και Μανουσάκη. Αντίθετα, επιστρέφει ο Βλαχομήτρος. Στη Λαμία παρέμεινε ο παίκτης, ο οποίος βρέθηκε θετικός στην Covid-19.

Αναλυτικά, η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Βλαχομήτρος, Τσούκαλος.

Ο Παναθηναϊκός ,από την άλλη, ψάχνει την πρώτη νίκη μετά απο τρία ματς στα οποία  μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία ,ενώ τελευταία νίκη  καταγράφεται με το σκορ 4-1. Εξακολουθούν να παραμένουν εκτός οι Πούγγουρας-Σενκεφελντ, ενώ  νέο πρόβλημα είναι ο Ιωαννίδης. Ξεπέρασαν τα προβλήματα τους οι  Ρούμπεν Πέρεθ και Παλάσιος που θα είναι και στην  ενδεκάδα. Εκτός έδρας, οι “Πράσινοι” δεν έχουν σταυρώσει ακόμα νίκη (0-1-3).

Προϊστορία: 1-2-1 την τελευταία δεκαετία ,πέρσι 0-2

Εκτίμηση: Στη Λαμία υπάρχει αναστάτωση και για την αλλαγή του γηπέδου και για  το θέμα του Covid, από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλά εκτός έδρας.

                ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ,anytime σκόρερ ,Καρλίτος

 

 

(Visited 36 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x