ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Ζουβεντούδε       

Βραζιλία: Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Ζουβεντούδε       
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στην Γκοϊανία, καθώς η τοπική Ατλέτικο Γκοϊανιένσε βρίσκεται στην 15η θέση με 40 βαθμούς και η Ζουβεντούδε στην 16η με ένα λιγότερο. Στο +3 επίσης οι γηπεδούχοι και στο +2 μόλις οι φιλοξενούμενοι από την επικίνδυνη ζώνη.

Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, μετά και το 1-1 του Σαββάτου που μας πέρασε φιλοξενώντας την Σεαρά και χωρίς τρίποντο γενικότερα για έξι συνεχόμενες αγωνιστικές, βλέποντας την ομάδα της Γκοϊανίας να έχει μπει πλέον σε περιπέτειες. Πολύ καθοριστικές πλέον οι τρεις αναμετρήσεις που έχει μπροστά της, η σημερινή, αλλά και οι δύο που ακολουθούν, το Σάββατο στην έδρα της ουραγού και καταδικασμένης Σαπεκοένσε και στην συνέχεια το ντέρμπι παραμονής φιλοξενώντας την εντός επικίνδυνης ζώνης, Μπαΐα. Τέσσερις νίκες, εννέα ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, σε 16 ματς στο Μπραζιλεϊράο στην Γκοϊανία, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ντέρμπι παραμονής.

Στον αντίποδα, εξ ορισμού δύσκολη η αποστολή της Ζουβεντούδε το Σάββατο που μας πέρασε στην έδρα της πρωτοπόρου Ατλέτικο Μινέιρο και «φυσιολογικό» ή εντός προγράμματος αν προτιμάτε το 0-2 από την επίδοξη πρωταθλήτρια Βραζιλίας. Το σημαντικό πάντως για την Ζουβεντούδε, πως ερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες, το 2-1 στο εντός έδρας ντέρμπι Γκαούσο με την Ιντερνασιονάλ, το εκτός 2-0 με την ουραγό Σαπεκοένσε και το 1-0 φιλοξενώντας την Φλουμινένσε, οι οποίες την διατήρησαν, έστω και οριακά, εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και οκτώ ήττες για την Ζουβεντούδε, σε 16 ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από το «Αλφρέντο Τζακόνι», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για την Ζουβεντούδε το 2018, στο μοναδικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

Λεπτές οι ισορροπίες, μιλώντας για ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε δύο σχεδόν ισάξιες ομάδες, με επιλογή πολύ μεγάλου ρίσκου την ισοπαλία, εκτιμώντας πως είναι αρκετά πιθανό, αν δεν τους βγει το ματς, να μείνουν ευχαριστημένες με τη μοιρασιά των βαθμών.

Εκτίμηση:  X

 

 

(Visited 75 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x