ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Βιγιαρεάλ- Μάντσεστερ.Γ ( 6ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Βιγιαρεάλ- Μάντσεστερ.Γ  ( 6ος όμιλος)
Spread the love

Το “κίτρινο υποβρύχιο” αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ.Γ – στο πρώτο παιχνίδι στην μετά- Σόλκσιερ εποχή- σε ένα “πρόωρο τελικό” αφού οι δυο τους ισοβαθμούν στην κορυφή με 7 βαθμούς αλλά οι Εγγλέζοι υπερτερούν στην βαθμολογία.
Την ίδια ώρα η Αταλάντα , ούσα στο -2 , βρίσκεται στο κατώφλι τους και εάν κερδίσει στην Ελβετία την Γιουνγκ Μπόις θα βάλει αυτομάτως δύσκολα στον χαμένο της αποψινής βραδιάς στο “Θεράμικα” αλλά και στους δυο εάν δεν υπάρξει νικητής.
Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις , πιο πρόσφατο το 1-1 στο Βίγκο απέναντι στην Θέλτα για την La Liga, ενώ στην Ευρώπη έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά από την αποψινή τους αντίπαλο στον πρώτο γύρο σε ένα δραματικό ματς που το είχε γυρίσει ( και αυτό) υπέρ της Man. Utd ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων!
Μετά από εκείνη την ήττα στο Θέατρο των Ονείρων η Βιγιαρεάλ πέτυχε δυο back to back νίκες απέναντι σε Αταλάντα και Γιούνγκ Μπόις αλλά δεν έχει πετύχει ποτέ στην ιστορία της στον θεσμό τρεις συνεχόμενες.
Μια απουσία αλλά σημαντική για το συγκρότημα του Ουνάι Έμερι αφού ο γκολτζής Ζεράρντ Μορένο είναι εκτός δράσης.
Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” θα παραταχτούν απόψε με τον Κάρικ στον πάγκο τους σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού μετά την απομάκρυνση του Σόλσκιερ.
Η βαριά ήττα από την Γουότφορντ (1-4) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε στην απόλυση του Νορβηγού τεχνικού με τον Ποτσετίνο της Παρί να είναι στην παρούσα φάση ο επικρατέστερος για να αναλάβει.
Η ήττα από τις “σφήγκες” ήταν η 4η στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα για την Μάντσεστερ.Γ αλλά στον όμιλο είναι πρωτοπόροι και με μια νίκη απόψε θα βρεθούν στα νοκ άουτ.
Ο Μάικλ Κάρικ δεν υπολογίζει στον Γκρίνγουντ που νοσεί από Covid19 ενώ οι: Βαράν- Πογκμπά παραμένουν εκτός και πιθανότατα θα παρατάξει την ομάδα του με τον Φαν Μπέεκ στον άξονα και τους: Σάντσο, Λίνγκαρντ, Μπρούνο Φερνάντες και τον Ρονάλντο μπροστά.

Προϊστορία: Η Βιγιαρεάλ έχει φέρει τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στα εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Μάντσεστερ.Γ ενώ την ίδια ώρα οι Εγγλέζοι είναι αήττητοι και στα έξι παιχνίδια τους κόντρα στο “κίτρινο υποβρύχιο”.

* Περιμένω αντίδραση από την Μάντσεστερ.Γ απόψε στο πρώτο παιχνίδι στην μετά- Σόλκσιερ εποχή. Επίσης θα ποντάρω στον Κριστιάνο Ρονάλντο για anytime σκόρερ στο 90λεπτο σε απόδοση 2,10. O 36χρονος έχει βρει δίχτυα ήδη 5 γκολ στα 4 παιχνίδια του ομίλου και εκτιμώ πως θα “καθαρίσει” και το βράδυ.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 + GOAL / Anytime CR7



 

(Visited 30 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x