ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γιουρόπα Λιγκ: Λεβερκούζεν- Σέλτικ ( 7ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Λεβερκούζεν- Σέλτικ ( 7ος όμιλος)
Spread the love

Στην BayArena η Λεβερκούζεν ούσα πρώτη στην βαθμολογία του 1ου ομίλου με νίκη απόψε απέναντι στους Κέλτες τερματίζει οριστικά στην κορυφή και με ισοπαλία εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Γερμανοί έχουν 11 γκολ ενεργητικό στα 4 παιχνίδια τους στον όμιλο και την 2η καλύτερη επίθεση στην φάση των ομίλων της τρέχουσας διοργάνωσης.

Έχουν κερδίσει τα 3/4 παιχνίδια τους είναι αήττητοι και ουσιαστικά με ακόμη μια νίκη απόψε κλειδώνουν μαζί πρόκριση και πρωτιά.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα μετά και το πρόσφατο 1-0 επί της Μπόχουμ σκαρφάλωσαν στην 4η θέση και δείχνουν να συνέρχονται μετά την αγωνιστική “κοιλιά” που έκαναν συγκριτικά με την εντυπωσιακή τους εκκίνηση και με μεγάλο άλλοθι τις πολλές και σημαντικές απουσίες βασικών παικτών.

Τιμωρημένος ο μέσος Ντεμίρμπαϊ αλλά επιστρέφουν ο Σικ και ο Μπελαράμπι.

Η ομάδα του Ποστέκογλου , μετά το μεγάλο 2ιπλο που πέτυχε στην Ουγγαρία, έχει στο τσεπάκι της την 3η θέση και θα κυνηγήσει στα εναπομείναντα δυο παιχνίδια την 2η από την Μπέτις την οποία φιλοξενεί την τελευταία αγωνιστική στην Γλασκόβη.

Βέβαια για να μετατρέψει σε “τελικό” εκείνο το ματς με τους Ανδαλουσιανούς θα πρέπει αρχικά απόψε να μην χάσει η ίδια στο Λεβερκούζεν και συνάμα να μην κερδίσει η Μπέτις εντός έδρας την Φερεντσβάρος.

Από την ήττα στο αντίστοιχο ματς του Σεπτεμβρίου που το είχαν χάσει οι Κέλτες με 4-0 η Σέλτικ έχει κερδίσει στα 8/9 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις ενώ μόλις την περασμένη αγωνιστική με την νίκη της επί της Σεντ Τζόνσον (1-0) προκρίθηκε και στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Οι Hoops έχουν σκοράρει 30 γκολ στα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και 20 στα δέκα αντίστοιχα στην Ευρώπη.

Προϊστορία: Το αντίστοιχο ματς τον Σεπτέμβριο είχε λήξει με 0-4 υπέρ της Λεβερκούζεν σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες είχαν 18 τελικές.

* Στα 9 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της Λεβερκούζεν μπροστά στο κοινό της έχουν επιτευχθεί συνολικά 31 γκολ ενώ την ίδια ώρα η Σέλτικ έχει μέσο όρο 2 γκολ ανά 90λεπτο στα δικά της ευρωπαϊκά παιχνίδια και 2,3 στην Σκωτία.

Το ποντάρισμα εδώ θα είναι σε combo το Over 2,5 με το Goal σε απόδοση 1,87 ενώ μου αρέσει και το Over 0,5 στο ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 35 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x