ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γιουρόπα Λιγκ: Μπέτις- Φερεντσβάρος ( 7ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Μπέτις- Φερεντσβάρος ( 7ος όμιλος)
Spread the love

Στο Benito Villamarin η Μπέτις χρειάζεται μόνο την νίκη απέναντι στους Μαγυάρους για να έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση την οποία εξασφαλίζει από απόψε εάν κερδίσει την Φερεντσβάρος και την ίδια ώρα η Λεβερκούζεν επικρατήσει της Σέλτικ.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι με το εύκολο 3-0 που πέτυχε απέναντι στην Έλτε την περασμένη αγωνιστική απέφυγε μια 4η συνεχόμενη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις ανασυντάχθηκε ψυχολογικά και είναι έτοιμη απόψε να κάμψει την αντίσταση των Ούγγρων για να βρεθεί ενδεχομένως και από απόψε στα νοκ άουτ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι δυο ήττες στην La Liga ήταν από την Ατλέτικο Μαδρίτης ( 0-3) και την Σεβίλλη ( 0-2) εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα ενώ η άλλη ήττα ήταν από την Λεβερκούζεν ( 0-4) στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους στο γκρουπ που είναι και η πιο βαριά ήττα στην Ευρώπη για τον σύλλογο από το 2005.

Η Φερεντσβάρος αποτελεί τον σάκο του μποξ στον όμιλο αφού μετά από 4 αγωνιστικές έχει μηδενική συγκομιδή με τέρματα: 4-10.

Όπως ανέφερε και ο τεχνικός τους στόχος είναι η μια νίκη στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια δηλαδή το αποψινό και την τελευταία αγωνιστική που φιλοξενεί την Λεβερκούζεν. Χλωμό.

Την ίδια ώρα εντός των τειχών κάνει επίδειξη δύναμης και με 9/12 νίκες οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος ούσα στο + 3 από την 2η του πίνακα ομάδα των Ακαδημίων Πούσκας.

Αριθμεί 8/11 Over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο δίχως σκοπιμότητες έχοντας μπροστά ως αιχμή του δόρατος τον Αλβανό Ουζούνι και τον Κενυάτη με Νορβηγική υπηκοότητα Νγκουέν.

Προϊστορία: Η Μπέτις έχει κερδίσει και στα τρία παιχνίδια της απέναντι σε ομάδες από την Ουγγαρία στα Κύπελλα Ευρώπης. Πιο πρόσφατο το 3-1 στον πρώτο γύρο μέσα στην Βουδαπέστη.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι ο Άσος με το χάντικαπ δυο τερμάτων υπέρ των γηπεδούχων σε απόδοση 2,45 αφού τα τελευταία πέντε παιχνίδια των γηπεδούχων είχαν τουλάχιστον δυο διαφορά τερμάτων ενώ αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχτεί δυο τέρματα τουλάχιστον στα 4 δικά τους παιχνίδια στο γκρουπ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 ( -2)

(Visited 34 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x