Spread the love

O απόλυτος τελικός  για την επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Με ισοπαλία, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Ο νικητής πανηγυρίζει την πρόκριση , ο ηττημένος κοιτάει το εγχώριο Πρωτάθλημα που συμμετέχει.

Η Σλόβαν  μετράει 12 παιχνίδια αήττητη  σε όλες τις διοργανώσεις(11-1-0), μη έχοντας κερδίσει τον ΠΑΟΚ ,στον πρώτο γύρο στην Τούμπα (1-1).  Αγχωτικές οι δύο τελευταίες νίκες απέναντι σε Ρουζομπέροκ(1-0) και Μιχάλοβτσε (1-2) όπου αποβλήθηκε ο Βάις. Τεράστια απουσία αποτελεί ο Κανκάβα ,στη μεσαία γραμμή κάτι που θα επηρεάσει στην μάχη της μεσαίας γραμμής,εξαιρετικά επικίνδυνος ο επιθετικός Χέντι με 9 γκολ. Ντεζαβαντάζ η απουσία του κόσμου λόγω λοκ ντάουν.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, προέρχεται απο την ήττα -σοκ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ,που έφερε την ομάδα  στο -7 απο τον Ολυμπιακό, για να ακολουθήσουν οι φήμες για τον Λουτσέσκου και την Εθνική Ρουμανίας κάτι που διέψευσε ο ίδιος. Αγωνιστικά,  εκτός είναι ο τιμωρημένος Μιχαηλίδης και οι τραυματίες Βιειρίνια-Αουγκούστο- και Ολιβέιρα. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Μιτρίτσα.

Προϊστορία: Το 2019, η Σλόβαν είχε πετάξει τον ΠΑΟΚ εκτός ομίλων Γιουρόπα με 3-2 στην Μπρατισλάβα.

Εκτίμηση: Αν και  μιλάμε για τελικό, προσωπικά πιστεύω ότι πρώτη επιλογή είναι το over. Από κει και πέρα, με τρία διπλά του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και τη Σλόβαν  να παίζει καλύτερα εκτός απο εντός, θα πάω και με το διπλό.

      ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 /Over       

 

(Visited 38 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x