ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μεξικό: Σάντος Λαγκούνα – Τίγκρες   

Μεξικό: Σάντος Λαγκούνα – Τίγκρες   
Spread the love

Στο «Νουέβο Κορόνα» η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα προημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος Απερτούρα, με τον επαναληπτικό την Κυριακή που μας έρχεται στην έδρα της Τίγκρες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στα προημιτελικά των πλέι οφ δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, την πρόκριση παίρνει η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Όσον αφορά τα δύο χθεσινά ματς των προημιτελικών, λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Πούμας με την Αμέρικα, ενώ 0-0 ανάμεσα στη Μοντερέι και την Άτλας. Στο σημερινό πρόγραμμα, λίγες ώρες νωρίτερα του Σάντος Λαγκούνα – Τίγκρες, υπάρχει και η μονομαχία της Πουέμπλα με τη Λεόν.

Στην 5η θέση της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα η Σάντος Λαγκούνα, η οποία της έδωσε το αβαντάζ έδρας στη νοκ άουτ μονομαχία της στον 1ο γύρο των πλέι οφ με την Ατλέτικο Σαν Λουίς, κάτι που εκμεταλλεύτηκε, καθώς επικράτησε της αντιπάλου της το Σάββατο που μας πέρασε 1-0. Τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα για την Σάντος Λαγκούνα, σε 10 συνολικά ματς στην κανονική διάρκεια και τα πλέι οφ του Απερτούρα στο «Νουέβο Κορόνα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού προημιτελικού.

Στην αντίπερα όχθη, δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες για την Τίγκρες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα, με το 2-1 αρχικά σε βάρος της Γουαδαλαχάρα και το 3-0 ακολούθως με την Χουάρες να την φέρνουν στην 4η θέση και ταυτόχρονα την ευκαιρία να βρεθεί απευθείας στα προημιτελικά των πλέι οφ. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Τίγκρες, σε οκτώ ματς στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δέκα νίκες για την Σάντος Λαγκούνα, δύο για την Τίγκρες και πέντε ισοπαλίες, στις 17 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Νουέβο Κορόνα», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, CONCACAF Champions League).

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων ομάδων, ειδικά σε ματς πλέι οφ, τα οποία είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση σε σχέση με τα ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

 

(Visited 40 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x