ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μεξικό: Άτλας – Μοντερέι   

Μεξικό: Άτλας – Μοντερέι   
Spread the love

Στο «Χαλίσκο» της Γουαδαλαχάρα ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα προημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος Απερτούρα, σημειώνοντας πως οι λογαριασμοί τους είναι ανοιχτοί, μετά το 0-0 μεσοβδόμαδα στην πρώτη μονομαχία τους στην έδρα της Μοντερέι.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στα προημιτελικά των πλέι οφ δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση νέας ισοπαλίας μετά και τον σημερινό επαναληπτικό, την πρόκριση παίρνει η Άτλας, καθώς τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μοιρασμένος και με ευκαιρίες εκατέρωθεν ο πρώτος προημιτελικός στην έδρα της Μοντερέι, με το 0-0 όμως να μην αλλάζει παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Πολύ απλά τα δεδομένα επίσης στον σημερινό επαναληπτικό, με την Άτλας να θέλει όχι μόνο τη νίκη, αλλά να παίρνει την πρόκριση και με την ισοπαλία, την στιγμή που η Μοντερέι ψάχνει μόνο το «διπλό».

Στην 2η θέση της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα η Άτλας, η οποία της έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί απευθείας στα προημιτελικά των πλέι οφ και να έχει φυσικά εκεί το δεύτερο ματς στο γήπεδο της. Στον αντίποδα, στην 9η θέση η Μοντερέι και με μειονέκτημα έδρας στον 1ο γύρο των πλέι οφ, εκεί πάντως όπου πανηγύρισε την πρόκριση με το επιβλητικό 4-1 σε βάρος της Κρουζ Αζούλ στο «Αζτέκα». Νικήτρια επίσης για 5η φορά του CONCACAF Champions League, καθώς πριν λίγες μέρες επικράτησε 1-0 στο «Εστάντιο BBVA» στον τελικό της Αμέρικα.

Προϊστορία: Σημείο αναφοράς, πως δεν υπάρχει ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία στις 13 μονομαχίες τους στο «Χαλίσκο», εκεί όπου η Άτλας μετράει επτά νίκες και η Μοντερέι έξι.

Ο παράγοντας έδρα δεν είναι από μόνος του αρκετός για να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί στην Άτλας, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, μιλώντας για πλέι οφ, ειδικά στο Μεξικό, όπου έχουμε δει μεγάλες ανατροπές και οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Επιβλητικό 4-1 στην έδρα της Κρουζ Αζούλ στο 1ο γύρο για τη Μοντερέι, η οποία έχει τις δυνατότητες να πραγματοποιήσει κάτι παρόμοιο, με το 3,00 του «διπλού» να αξίζει το ρίσκο, ακόμα και αν δεν επαληθευτεί.

Εκτίμηση:  2

 

 

(Visited 32 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x