ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Μπαΐα

Βραζιλία: Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Μπαΐα
Spread the love

Τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και ντέρμπι παραμονής στην Γκοϊανία, με την τοπική Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και τη Μπαΐα, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, να βρίσκονται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Αναβολή λόγω κακοκαιρίας στο ματς της Παρασκευής με την ουραγό Σαπεκοένσε στο Σαπεκό για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η οποία έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 1-1 στο εντός έδρας ντέρμπι παραμονής με την Ζουβεντούδε. Αποτυχία βέβαια, τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως, το 1-1 με την Ζουβεντούδε, από την στιγμή που έχασε δύο βαθμούς σε ντέρμπι παραμονής στο γήπεδο της, με την ομάδα της Γκοϊανίας όμως ευχαριστημένη στο φινάλε, από την στιγμή που κατάφερε να ισοφαρίσει στο ογδοηκοστό όγδοο λεπτό. Τέσσερις νίκες, δέκα ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, σε 17 ματς στο Μπραζιλεϊράο στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, τεράστιας σημασίας τρίποντο με 3-1 την Παρασκευή που μας πέρασε φιλοξενώντας την Γκρέμιο, με το οποίο η Μπαΐα βρέθηκε, έστω και οριακά, εκτός της επικίνδυνης ζώνης και με το οποίο έσπρωξε στον γκρεμό ταυτόχρονα την σπουδαία ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε. Προβάδισμα δύο τερμάτων για τη Μπαΐα στο ντέρμπι παραμονής με την Γκρέμιο στο δέκατο όγδοο λεπτό, με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε όμως όχι μόνο να έχει ευκαιρίες στην συνέχεια, αλλά να μειώνει στο εξήντα ένα. Παρόλα αυτά, ανώτερη η Μπαΐα στο τελευταίο ημίωρο, με το γκολ της αντιπάλου της να την αφυπνίζει, βρίσκοντας τελικά και τρίτη φορά το δρόμο για τα δίχτυα, με εντός περιοχής διαγώνιο πλασέ του Ντανιέλ Σιμόες, πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και εννέα ήττες για τη Μπαΐα, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Σαλβαντόρ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ντέρμπι.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, δύο για τη Μπαΐα και τρεις ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Γκοϊανία.

Μεγαλύτερη η πίεση για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, καθώς είναι αυτή που αγνοεί περισσότερο  τη νίκη, σε σχέση φυσικά με την σημερινή της αντίπαλο. Παρόλα αυτά, επιλογή μεγάλου ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 45 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x