ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία: Μπράγκα – Βιζέλα

Πορτογαλία: Μπράγκα – Βιζέλα
Spread the love

Στο «Μουνισιπάλ» της Μπράγκα το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στην Πορτογαλία, με την ομώνυμη ομάδα σε ρόλο φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, ψάχνοντας απέναντι στη νεοφώτιστη Βιζέλα το τρίποντο που θα την φέρει στην 4η θέση.

Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα στο πρωτάθλημα για τη Μπράγκα, το προ 25 περίπου ημερών, καθώς υπήρχε διακοπή για τα προκριματικά του Μουντιάλ αλλά και το κύπελλο, βαρύ 1-6 στη Λισαβόνα από τη Μπενφίκα, με το οποίο «υποχώρησε» στην 6η θέση. Ξέσπασμα πάντως στην συνέχεια στο κύπελλο, καθώς προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου με το εμφατικό 6-0 στο «Μουνισιπάλ» σε βάρος της ουραγού του πορτογαλικού πρωταθλήματος Σάντα Κλάρα, ενώ οδυνηρό 2-3 την Πέμπτη που μας πέρασε στην Δανία από τη Μίντιλαντ, για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα. Ένα αποτέλεσμα, το οποίο την έβαλε σε περιπέτειες, καθώς μπορεί να είναι αυτή την στιγμή στην 2η θέση του 6ου ομίλου, αλλά κινδυνεύει να βρεθεί στην 3η, αν στο φινάλε δεν κερδίσει στο «Μουνισιπάλ» τον Ερυθρό Αστέρα και την ίδια ώρα η Μίντιλαντ επικρατήσει στην Βουλγαρία της αδιάφορης Λουντογκόρετς. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα για τη Μπράγκα, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα στο «Μουνισιπάλ», ενώ αγώνας δρόμου για το μέσο Μουστράτι.

Στην αντίπερα όχθη, ισοπαλία με 1-1 στο προ 25 ημερών εντός έδρας ντέρμπι νεοφώτιστων με την Εστορίλ, με την Βιζέλα πλέον, μετά και τα αποτελέσματα του τριημέρου που προηγήθηκε, στην 14η θέση και στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Με το καλημέρα φυσικά, όπως αναμενόταν, στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και με στόχο την παραμονή, ενώ 2-0 στην εντός έδρας νοκ άουτ μονομαχία της την προηγούμενη εβδομάδα με την 2ης κατηγορίας Εστρέλα και πρόκριση στους «16» του κυπέλλου. Άξιο αναφοράς μάλιστα, πως στους «16» θα έχει νέα νοκ άουτ δοκιμασία στο γήπεδο της, την φορά αυτή με την σημερινή της αντίπαλο. Τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Βιζέλα, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο αριστερός μπακ Κίκι Αφόνσο.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Μπράγκα.

Φαβορί η Μπράγκα, η οποία με νίκη θα εκμεταλλευτεί την χθεσινή απώλεια της Εστορίλ και θα βρεθεί στην 4η θέση, αλλά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει. Ψάχνοντας κάτι πιο ελκυστικό, θα ποντάρω στην επικράτηση της από το πρώτο ημίχρονο.

Εκτίμηση:  1/1

 

 

(Visited 44 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x