ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ελλάδας(Επιλογές)

Κύπελλο Ελλάδας(Επιλογές)
Spread the love

Επιλογές από το Κύπελλο Ελλάδας με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια.

 

Aρης-ΟΦΗ

Μεγάλη νίκη για τον Αρη κόντρα  στον ΠΑΟΚ με 1-0  σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.  Το γκολ για την ομάδα του Μάντζιου ο Μαντσίνι.  6-1-2 το ρεκορ στα τελευταία παιχνίδια για τους “κιτρινόμαυρους” οι οποιίοι στην εν λόγω αναμέτρηση θα κάνουν μικρό ροτέισον. Σίγουρα εκτός ο κίπερ Κουέστα, που είναι τραυματίας, ενώ ο Ματίγια θα πάρει τη θέση του Τζέγκο. Ο Λούμορ, στα αριστερά της άμυνας, θα αντικαταστήσει τον Γκάνεα, ενώ ο Γκάμα θα παίξει αντί του Ματέο.

Τρεις σερί νίκες για τον ΟΦΗ  στο Πρωτάθλημα, η πιο πρόσφατη με τον Ιωνικό (2-1) και 4-2-0 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει παίξει.  Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Νιόπλια η οποία  έπιασε τετράδα.  Εκτός ο κίπερ Επασί και ο επιθετθικός Φαν Ντάινεν, όπως και ο στόπερ Πασαλίδης.

Προϊστορία: 5-5-0 στα τελευταία 10 παιχνίδια,πιο πρόσφατο το περσινό 0-0.

Εκτίμηση: Ο Αρης είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά θα επηρεαστεί απί τις πιθανές αλλαγές, ο ΟΦΗ δεν δέχεται εύκολα γκολ ,η επιλογή των λίγων γκολ είναι πιο safe.

                        ΠΡΟΤΑΣΗ : Under

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

Αήττητοι οι Βοιωτοί, μετά απο πέντε παιχνίδια  στο Πρωτάθλημα της Σούπερλιγκ 2,αλλά και στο Κύπελλο,  καθώς  πριν να φτάσει στον Ολυμπιακό  κέρδισε Ποσειδώνα-Καλαμάτα και Αστέρα Τρίπολης κάνοντας τρεις νίκες.  Στο Πρωτάθλημα έχει 3-2-0 με δύο σερί νίκες κόντρα σε Ζάκυνθο ,εκτός, και Ιεράπετρα εντός με 3-1. Η αποστολή για το παιχνίδι αποτελείται απο τους : Στογιάνοβιτς, Σαμασσά, Βλάχο, Βήχο, Τσάπρα, Τζημόπουλο, Λιάγκα, Μπαχανάκ, Παναγιώτου, Νίκα, Νίλι, Μεχία, Αλμπάνη, Βρακά, Μουτίνιο, Χάμμοντ, Μυτίδη, Πολέττο, Δούμτσιο και Λινάρδο».

Ο Ολυμπιακός πάει με 11 παίκτες απο την  ομάδα Β, που συμμετέχει στην SL2, αλλά και τον Ρούμπεν Σεμέδο μετά απο 113 ημέρες. Ο Μαρτίνς, που είδε την ομάδα του να παράμένει στο +6 απο την ΑΕΚ με τη νίκη 2-1 απέναντι στον Βόλο χάρις στο buzzer του Βαλμπουενά δεν  έχει πάρει μαζί του τους  Βάτσλικ, Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί, Μασούρα, και Καρμπόβνικ. Πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται απο τους  Κρίστινσον,  Νίκολιτς, Σεμέδο, Μάρκοβιτς και Αποστολόπουλο. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σουρλής, Κούντε και Μπουχαλάκης. Μπροστά θα παίξουν ο Βρουσάι με τον Ρόνι Λόπες και στην κορυφή της επίθεσης ο Τικίνιο η ο Αλγκασίμ Μπα.

Προϊστορία: 0-2-10

Εκτίμηση: Δεν θα  είναι εύκολο το έργο του Ολυμπιακού και θα πρόκειται για ένα σκληρό ματς.

 ΠΡΟΤΑΣΗ  2-3

Παναθηναϊκός-Βόλος

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φεντερίκο Μακέντα ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Παναιτωλικό με 2-0 και προχώρησε με νίκη στη Σούπερ Λιγκα ,λίγες ημέρες μετά το διπλό στη Λαμία. Κάπως έτσι ,ξεπέρασε την κρίση μετά το εντός 0-0 με τον ΟΦΗ και την ήττα από τον ΠΑΟΚ  με 1-3. Αγωνιστικά, λείπουν οι Καρλίτος-Λούντκβιστ- Ιωαννίδης-Πούγγουρας, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο  Ρούμπεν Πέρεθ.

Χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με μία ισοπαλία στη Νεάπολη  και τρεις σερί ήττες η πιο πρόσφατη απο τον Ολυμπιακό ,εκτός έδρας σε ματε που δέχτηκε το 2-1 στο 90+ και έχασε στο 10 πέναλτι  με τον Φαν Φέερτ.. Στόχος είναι να πάει ψηλά στο Κύπελλο, με την ομάδα να επιστρέφει σχεδόν μετά απο έναμιση μήνα στο ίδιο γήπεδο  όπου στο πρώτο μέρος είχε δεχτεί τέσσερα γκολ ,όντας και πρωτοπόρος!! Εκτός ο αμυντικός Γκρίλο και ο μέσος Μπαριέντος.

Προϊστορία: 2-1-0

Εκτίμηση:Ο Παναθηναϊκός έχει θέματα με απουσίες, ο Βόλος έδειξε και στο Καραϊσκάκη, ότι είναι καλή ομάδα

 ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ /Over

(Visited 39 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x