ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λα Λιγκα: Ρεάλ – Μπιλμπάο

Λα Λιγκα: Ρεάλ – Μπιλμπάο
Spread the love

 

Η Ρεάλ έχει πιάσει κορυφή και στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα ψάξει τη συνέχεια του νικηφόρου της σερί κόντρα στη Μπιλμπάο, ώστε να μεγαλώσει τη διαφορά της στη κορυφή Είναι πλέον στο +4 από Ατλέτικο και Σοσιεδάδ, νικώντας με 2-1 τη Σεβίλλη Αυτή είναι η καλύτερη έναρξη πρωταθλήματος γιθα την Ρεάλ στα 14 πρώτα ματς μετά την περίοδο 2016-17.

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε πως όποια αλλαγή κάνει θα είναι μόνο αν είναι άκρως απαραίτητη. Δεν θα έχει τους Μπειλ και Σεμπάγιος που είναι εκτός, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε στην αρχικη ενδεκάδα τους Μαρσέλο, Καβαμινγκά και Νάτσο , ενώ επιστρέφει και ο Αζάρ.

Από την άλλη η Μπιλμπάο μπορεί να προηγήθηκε με την Γρανάδα και όμως ήταν τυχερή που απέσπασε την ισοπαλία και συνεχίζει να μεγαλώσει το σερί της χωρίς νίκη. Αυτή την στιγμή είναι χωρίν νίκη για πέντε σερί ματς Όμως πάντα κόντρα στην Ρεάλ είτε παίζουν εντός είτε στην πρωτεύουσα καταφέρνουν και την δυσκολεύουν όμως στο Μπερναμπέου δεν την νικούν για 16 συνεχόμενα χρόνια και έχουν πετύχει σε αυτό το διάστημα 16 γκολ ενώ έχουν δεχθεί 63!!!

Ο Μαρθελίνιο έχει αρκετά προβλήματα να λύσει αφού δεν θα έχει τον πολύ καλό και βασικό στόπερ Μαρτίνεθ και την θέση του θα πάρει ο Νούνιες ενώ μπορούμε να πούμε ότι σημαντικές είναι και οι απουσίες των Βιγιαλίμπρε και Βιβιάν. Βέβαια επιστρέφει ο Ινιάκι Γουίλιαμς στην κορυφή της επίθεσης των Βάσκων

Πρόταση : 1 και γκολ γκολ

(Visited 83 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x