ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Έβερτον- Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Έβερτον- Λίβερπουλ
Spread the love

Στο Goodison Park διεξάγεται το περίφημο ντέρμπι του Merseyside με τα “ζαχαρωτά” να ποντάρουν περισσότερο στην πρόσφατη καλή παράδοση που έχουν κόντρα στους “ρεντς” παρά στην φόρμα τους για να πάρουν κάτι από το αποψινό ματς.

Η Έβερτον βρίσκεται σε βαθιά αγωνιστική κρίση αφού έχει χάσει στα 5/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στην κατηγορία δίχως να έχει κερδίσει κανένα από αυτά με πιο πρόσφατη την ήττα από την Μπρέντφορντ (0-1) που την έριξε στην 14η θέση του πίνακα και στο + 6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της εντός έδρας ( Τότεναμ 0-0, Γουέστ Χαμ 0-1, Γουότφορντ 2-5) στο πρωτάθλημα ενώ εκεί το συνολικό ρεκόρ της είναι: 3-1-2 με 10-8 τέρματα.

Την ίδια ώρα οι: Γιέρι Μίνα, Τομ Ντέιβις, Κάλβερτ Λούιν και ο Άντρε Γκόμες παραμένουν εκτός δράσης αλλά στον αντίποδα επιστρέφει από τιμωρία ο Ριτσάρλισον που αναμένεται να ηγηθεί στην επίθεση για τους γηπεδούχους.

Ο Κλοπ αφού τα “έχωσε” στο France Football για το χαμηλό πλασάρισμα του Μο ϊΣαλάχ στην ψηφοφορία για την “Χρυσή Μπάλα” προετοίμασε την ομάδα του για το αποψινό ντέρμπι δίχως νεότερα προβλήματα αφού οι: Τζόε Γκόμες, Κεϊτά, Κέρτις Τζόουνς και ο Ρομπέρτο Φιρμίνιο λέιπουν καιρό.

Οι ρεντς θέλουν να κρατήσουν το momentum αφού μετά την τελευταία διακοπή για τις εθνικές ομάδες αριθμούν 3/3 νίκες στην κατηγορία εκ των οποίων οι δυο πιο πρόσφατες μάλιστα με το ίδιο άνετο σκορ , το 4-0 απέναντι σε Άρσεναλ και Σάουθαμπτον.

Προϊστορία: Το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι είχε λήξει 2-2 ενώ είναι χαρακτηριστικό πως τα 8/9 τελευταία μεταξύ τους ντέρμπι στο Goodison Park έχουν λήξει όλα ισόπαλα σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα τα 6/7 είχαν έλθει Χ από το ημίχρονο.

* Το βασικό μου ποντάρισμα εδώ θα είναι το Χ στο ημίχρονο σε απόδοση 2, 50 στο διαδίκτυο. Εκτιμώ πως ένα 45λεπττο μπορεί να το αντέξει η Έβερτον που είναι δεδομένο πως θα κατέβει στο ντέρμπι πιο ψυχωμένη και ανταγωνιστική συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια της για ευνόητους λόγους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ Ημίχρονο

(Visited 27 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x