ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Σάουθαμπτον- Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Σάουθαμπτον- Λέστερ
Spread the love

Στο St. Mary΄s η Σάουθαμπτον υποδέχεται την Λέστερ με την ομάδα του Ράλφ Χάσενχουτλ να ψάχνει την νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για πρώτη φορά μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες και να απομακρυνθεί έτσι από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι έχουν υποχωρήσει στην 14η θέση έχοντας πλέον μια διαφορά στο + 5 από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας χάσει δυο διαδοχικά παιχνίδια ( Νόριτς 1-2, Λίβερπουλ 0-4) μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες αλλά ο Αυστριακός τεχνικός περιμένει από τους παίκτες του απόψε να βγάλουν αντίδραση.

Μην ξεχνάμε πως οι “Άγιοι” έχουν χάσει 20 παιχνίδια πρωταθλήματος μέσα στο 2021 που είναι οι περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος για πρώτη φορά από το 1996.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Σάουθαμπτον είναι πως δεν σκοράρει αφού είναι χαρακτηριστικό πως έχει βρει δίχτυα μόλις 11 φορές σε 13 παιχνίδια από την εκκίνηση του πρωταθλήματος έχοντας την 2η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία πίσω από την Νόριτς.

Οι “Αλεπούδες” από την δική τους πλευρά είναι αήττητες στα τρία πιο πρόσφατα δικά τους εκτός έδρας παιχνίδια μετρώντας : 1-2-0.

Ο Μπρένταν Ρότζερς είδε την ομάδα του να κερδίζει back to back στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκ των οποίων η τελευταία εντός έδρας κόντρα στην Γουότφορντ ( 4-2) και η ομάδα έχει αρχίσει να ρολάρει από την στιγμή που ο Τζέιμι Βάρντι άρχισε ξανά να σκοράρει και ο Μάντισον στο “10” να ανεβάζει εκ νέου στροφές αναλαμβάνοντας την οργάνωση του παιχνιδιού.

Ο πρώτος ψάχνει ένα γκολ για να φτάσει τα 93 στην Premier League και να ισοφαρίσει το σχετικό ρεκόρ του Ίαν Ράιτ για ποδοσφαιριστές των 30+.

Προϊστορία: 24-18-22. Πάντως το αλησμόνητο παιχνίδι από τα μεταξύ τους έγινε τον Οκτώβριο του 2019 και είχε λήξει με 0-9!

* Σε καλύτερο momentum η Λέστερ θα την εμπιστευτώ στο 2ιπλο ειδικά με την απόδοση της να πλησιάζει στο 3.00 (!) ενώ σε combo έχει αξία και το 2ιπλο με το Over 2,5 αφού η φιλοξενούμενη έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό μόλις σε 1/19 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στην κατηγορία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 2,5

(Visited 46 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x