ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γιουρόπα Λιγκ: Γκενκ- Ραπίντ Βιέννης ( 8ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ:  Γκενκ- Ραπίντ Βιέννης ( 8ος όμιλος)
Spread the love

H Γκενκ στοχεύει απόψε στην νίκη απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης και θα ελπίζει παράλληλα να κάνει την ίδια ώρα το καθήκον της η Γουέστ Χαμ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να προκριθεί ως 2η πίσω από τα “σφυριά” σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσει στο Κόνφερενς Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχτούν με κομπλέ αποστολή αφού δεν έχουν ανακοινωθεί απουσίες της τελευταίας στιγμής από τραυματίες ή Covid19 αλλά με υπηρεσιακό τεχνικό αφού αρχές της εβδομάδας απολύθηκε ο μέχρι πρότινος τεχνικός του συλλόγου Φαν Ντε Μπρόμ.

Το αρνητικό σερί των 7 αγώνων δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις οδήγησε την διοίκηση στην απόφαση αυτή.

Πάντως μια νίκη απόψε απέναντι σε μια ομάδα που είναι τουλάχιστον στα μέτρα της που θα ισοδυναμεί σε πρόκριση είναι σίγουρο πως θα αντιστρέψει το κλίμα.

Προς αυτή την κατεύθυνση όλοι στην ομάδα εύχονται να βρει ξανά την φόρμα του ο Πολ Ονουάτσου. Πρόκειται για τον 27χρονο Νιγηριανό επιθετικό ο οποίος σκόραρε 42 γκολ σε 46 ματς στο πρωτάθλημα από την αρχή της σαιζόν 2020/21 μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου αλλά από τότε έχει σκοράρει μόλις 1 γκολ σε 7 αγώνες.

Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται μόνο το 2ιπλο απόψε στο Βέλγιο για να συνεχίσουν στην Ευρώπη και το νέο έτος. Και βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση μιλάμε μόνο για το Κόνφερενς Λιγκ αφού θεωρητικά ελπίδες έχουν μόνο για την 3η θέση.

Στα δυο ταξίδια της στο όμιλο σε Λονδίνο και Ζάγκρεμπ ηττήθηκαν με 0-2 και 1-3 αντίστοιχα ενώ συνολικά η ομάδα του Ταξιάρχη Φούντα αριθμεί μόλις 1/6 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Προϊστορία: Το αντίστοιχο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους στην Βιέννη έληξε με 2ιπλο υπέρ της Γκενκ με γκολ του Ονουάτσου στο 90ο λεπτό!

Συνολικά έχουν αγωνιστεί πέντε φορές και οι Βέλγοι μετράνε 2-2-1 υπέρ τους.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo ο Άσος και το Under 4,5 αφού το 80% των παιχνιδιών στον όμιλο έχουν λήξει με 4 γκολ και κάτω.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Under 4,5

(Visited 526 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x