ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γιουρόπα Λιγκ: Νάπολι- Λέστερ ( 3ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Νάπολι- Λέστερ ( 3ος όμιλος)
Spread the love

Στο Ντιέγκο Μαραντόνα η Νάπολι υποδέχεται την Λέστερ και χρειάζεται την νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση είτε ως 1η είτε ως 2η στον όμιλο σε αντίθεση με τις “Αλεπούδες” οι οποίες παίζουν για δυο αποτελέσματα ενώ ακόμη και με ήττα δεν χάνουν τουλάχιστον την 3η θέση.

Οι Ναπολιτάνοι έχασαν με ανατροπή το πιο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι τους από την Αταλάντα (2-3) και έτσι υποχώρησαν στην 3η θέση και στο -2 από την κορυφή στο Καμπιονάτο.

Στον όμιλο έχουν χάσει μόλις δυο ματς αλλά αμφότερες είναι ήττες από την Σπάρτακ Μόσχας για αυτό και βρίσκονται σε δυσχερή θέση βαθμολογικά.

Πλέον χρειάζεται νίκη για να προκριθεί είτε ως 1η είτε ως 2η ενώ αν φέρει ισοπαλία τερματίζει 3η και συνεχίζει στο Κόνφερνς.

Σε περίπτωση ήττας θα θα συνεχίσει στο Κόνφερενς μονάχα σε περίπτωση που δεν κερδίσει η Λέγκια στην Βαρσοβία τους Μοσχοβίτες στο άλλο ματς του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν και απόψε τις υπηρεσίες των: Κουλιμπαλί, Ανγκισά, Ρουίθ, Οσιμέν ενώ την ύστατη ώρα θα αποφασιστεί η συμμετοχή των: Μανωλά- Ινσίνιε.

Η Λέστερ αρχίζει να βρίσκεται εκ νέου σε καθεστώς πίεσης αφού μετά την ισοπαλία με την Σάουθαμπτον (2-2), έχασε στο Villa Park από την Άστον Βίλα (1-2) με ανατροπή και έτσι υποχώρησε στην 11η θέση και στο -8 από την πρώτη 4άδα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει κρατήσει μηδέν παθητικό στα 15 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα ενώ στην Ευρώπη έχει δεχτεί 4 γκολ στα δυο “ταξίδια” της σε Βαρσοβία και Μόσχα.

Στο γκρουπ πάντως με 8 βαθμούς συγκομιδή ύστερα από 5 ματς κρατάει την τύχη στα χέρια της αφού με 2ιπλο τερματίζει 1η ενώ αν δεν χάσει προκρίνεται 2η αρκεί να έχει απώλειες η Σπαρτάκ Μόσχας στην Βαρσοβία.

Πάντως ότι και να γίνει θα συνεχίσει στα Κύπελλα Ευρώπης ακόμη και ως 3η στο Κόνφερενς.

Επιστρέφει ο χαρισματικός Βέλγος μέσος Τίλεμανς αλλά και ο αμυντικός Ράιαν Μπερτράντ.

Ωστόσο όπως επιβεβαίωσε ο Μπρένταν Ρότζερς είναι εκτός αποστολής εφτά (7) παίκτες με Covid19 εκτός από τους “λαβωμένους”: Φοφανά, Ρικάρντο Περέιρα.

Προϊστορία: Το 2-2 του πρώτου αγώνα είναι και το μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι στην παράδοση.

* Ο συνδυασμός των πολλών απουσιών που θα έχουν αμφότερες και η κρισιμότητα του αγώνα – κυρίως για τους Ναπολιτάνους- αυτομάτως μετατρέπει στα μάτια μου την αποψινή αναμέτρηση σε έναν αγώνα- ροντέο με πολλές φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Μην ξεχνάμε πως τα τελευταία πέντε ματς της Νάπολι αλλά και της Λέστερ έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα.

Σε combo το Over 2,5 με το Goal σε απόδοση 1,85.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 487 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x