ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΠΑΟΚ-Λίνκολν (6ος Ομιλος Κόνφερενς)

ΠΑΟΚ-Λίνκολν (6ος Ομιλος Κόνφερενς)
Spread the love

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Λίνκολν  σε μία αναμέτρηση  στην οποία η πρόκριση,μέσω της δεύτερης θέσης, δεν είναι στα χέρια του.

Ο “Δικέφαλος”  τα έχει κάνει  θάλασσα εντός και εκτός των τοιχών και εκεί που ήταν κοντά στις πρώτες θέσεις ,τώρα είναι στο -13 από τον Ολυμπιακό ,ενώ στο Κόνφερενς είναι τρίτος  και μέχρι τώρα εκτός ευρωπαικής συνέχειας. Αν του κάνει το χατήρι ή το προφανές η Κοπεγχάγη που φιλοξενεί τη Σλόβαν θα είναι ευχής έργον. Βέβαια ο ίδιος θα πρέπει να κερδίσει με πολλά γκολ τη Λίνκολν και να καθαρίσει την αναμέτρηση  περιμένοντας τα καλά νέα απο την Δανία.

Εκτός οι Μιχαηλίδης-Κρέσπο-Βιειρίνια για τον “Δικέφαλο¨που αγνοεί τη νίκη για πέντε παιχνίδια (0-2-3) και πιο πρόσφατη την ήττα από τον Ιωνικό με 3-2.

Η Λίνκολν και μόνο που έφτασε στους ομίλους είναι υπέρβαση.  Στο Πρωτάθλημα έχει 6 στα 6 μέχρι τώρα και είναι ήδη στο -5 από την Μάντσεστερ 62 που είναι και ο κύριος αντίπαλος της.  Κόντρα στην Σέντ Τζόζεφ δυσκολεύτηκε αλλά ο Λόπες έδωσε τη λύση στο 90 για το 0-1. Εκτός ο τιμωρημένος μέσος Τορίγια.

Προϊστορία : 0-2 το πρώτο ματς

Εκτίμηση: Δεν βρίσκω τον τρόπο να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ το ματς. Απο κει και πέρα ο άσος και το over  μοιάζει δύσκολο να μην επιβεβαιωθούν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/Over

(Visited 350 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x