Euroleague

Ευρωλίγκα: Παναθηναϊκός – Άλμπα

Ευρωλίγκα: Παναθηναϊκός – Άλμπα
Spread the love

Δύσκολο έργο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος υποδέχεται την Άλμπα, σε ένα ματς που κρύβει παγίδες.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει τον Νεμάνια Νέντοβιτς στην διάθεσή του, ενώ οι Παπαπέτρου και Ουάιτ θα είναι μεν στη 12άδα, αλλά θα είναι εμφανώς ανέτοιμοι. Από την άλλη η Άλμπα δεν έχει ιδιαίτερα θέματα.

Το παιχνίδι λοιπόν είναι αμφίρροπο, με το φαβορί να είναι μεν ο Παναθηναϊκός, αλλά τα δεδομένα να μην μας οδηγούν σε καμία περίπτωση προς ένα αποτέλεσμα με μεγάλη διαφορά.

Το λάιν του αγώνα είναι στους 4,5 πόντους, οπότε το +4,5 της Άλμπα είναι η ιδανική επιλογή.

Πρόταση Άλμπα +4,5 με απόδοση 1.88

Πάμε τώρα στα ειδικά και ξεκινάμε από τον Παναθηναϊκό. Με τον Νέντοβιτς εκτός ο Ντάριλ Μέικον θα πάρει αρκετές προσπάθειες πάνω του, ακόμα περισσότερες από τις συνηθισμένες. Το λάιν των 15,5 πόντων μπορεί να το ξεπεράσει, οπότε εμείς θα σας προτείνουμε το Όβερ.

Πρόταση Ντάριλ Μέικον Όβερ 15,5 πόντοι με απόδοση 2.15

Τέλος, πάμε και στην πλευρά της Άλμπα, εκεί όπου μια επιλογή που μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους σταθερά είναι αυτή του Όσκαρ Ντα Σίλβα. Ο Γερμανοβραζιλιάνος έχει σταθερό ρόλο στο ροτέισιον της Άλμπα και παίρνει προσπάθειες πάνω του. Το όριο των 7,5 πόντων μπορεί εύκολα να το ξεπεράσει και θα σας το προτείνουμε το Όβερ, το οποίο θα είναι και η πρόταση με την οποία θα κλείσουμε.

Πρόταση Όσκαρ Ντα Σίλβα Όβερ 7,5 πόντοι με απόδοση 1.75

(Visited 152 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x