Uncategorized

Ισπανία Β΄: Μιραντές – Σοσιεδάδ Β΄

Ισπανία Β΄: Μιραντές – Σοσιεδάδ Β΄
Spread the love

Στο «Αντούβα» το ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Ισπανίας, βρίσκοντας τη Μιραντές, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 18η θέση με 20 βαθμούς και στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και την δεύτερη ομάδα της Σοσιεδάδ στην προτελευταία με τρεις λιγότερους.

Οδυνηρό  1-2 για τη Μιραντές την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Πονφεραντίνα, βλέποντας την ομάδα του 45χρονου Λόλο Εσκομπάρ (φωτό) όχι μόνο χωρίς νίκη για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική, αλλά να «υποχωρεί» ταυτόχρονα ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Μπροστά στο σκορ η Πονφεραντίνα στο μεταξύ τους ματς στο είκοσι τρία, ενώ δοκάρι στην συνέχεια για τη Μιραντές στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, πριν η ομάδα του Λόλο Εσκομπάρ ισοφαρίσει με κοντινό πλασέ του Σέρτζιο Καρέιρα στο εξηκοστό ένατο λεπτό. Παρόλα αυτά, αδικαιολόγητη η καθίζηση της Μιραντές στο τελευταίο δεκάλεπτο, με την αντίπαλο της να την «τιμωρεί» στις καθυστερήσεις, καθώς προσπάθησε περισσότερο να διατηρήσει τον βαθμό παρά να ψάξει για την ανατροπή. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες για τη Μιραντές, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα στο «Αντούβα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, βαθμολογική «υποχώρηση» και για την δεύτερη ομάδα της Σοσιεδάδ, η οποία βρέθηκε στην προτελευταία θέση μετά το εντός 1-2 αρχικά από την Τζιρόνα, το 0-2 ακολούθως στην Τενερίφη από την ομώνυμη ομάδα και το 0-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας τη Μπούργκος. Φλύαρη και άστοχη η δεύτερη ομάδα της Σοσιεδάδ στο πρώτο ημίχρονο με τη Μπούργκος, στο οποίο μάλιστα είδε την αντίπαλο της να βρίσκει δίχτυα στο τριακοστό έβδομο λεπτό, στη μοναδική φορά που πέρασε την σέντρα. Δύο δοκάρια στην συνέχεια στην επανάληψη, με το πρώτο στη μοναδική επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο και το επόμενο για την Σοσιεδάδ Β΄ λίγο πριν το φινάλε στην πίεση που άσκησε για την ισοφάριση. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την δεύτερη ομάδα της Σοσιεδάδ, σε εννέα εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Μιραντές και μία για την Σοσιεδάδ Β΄, στις τρεις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αντούβα».

Δεδομένο πως η Μιραντές θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Παρόλα αυτά, παραμένει απρόβλεπτη, ενώ και το ρεκόρ της (2-3-5) στο «Αντούβα» δείχνει πως δε μπορείς να την εμπιστευτείς ακόμα και όταν υπάρχει απέναντι αντίπαλος που είναι θεωρητικά στα κυβικά της. Χαρακτηριστικό πάντως, πως η δεύτερη ομάδα της Σοσιεδάδ έχει περισσότερες νίκες και βαθμούς εκτός έδρας. To over 1,5 σε τιμή 1,45 εκτιμώ πως μπορεί να είναι μια safe επιλογή.

Εκτίμηση:  Over 1,5

(Visited 313 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x