ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Κάντιθ – Γρανάδα  

Ισπανία: Κάντιθ – Γρανάδα  
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Νουέβο Μιραντίγια» του Κάντιθ, με την ομώνυμη ομάδα, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς και την Γρανάδα στην 15η και στο +3 τόσο από την σημερινή της αντίπαλο όσο και γενικότερα από την επικίνδυνη ζώνη.

Τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, μετά και το 1-3 της προηγούμενης αγωνιστικής στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο» του Έλτσε από την ομώνυμη ομάδα,  με την Κάντιθ όπως προαναφέρθηκε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αδυνατώντας να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη. Δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Έλτσε, με τους γηπεδούχους να ευστοχούν στο πρώτο εξ αυτών και να ανοίγουν το σκορ στο δέκατο τρίτο λεπτό και τον Άλεξ της Κάντιθ να αστοχεί στο δεύτερο, στο είκοσι πέντε. Οριζόντιο δοκάρι στην συνέχεια στις αρχές της επανάληψης για την Κάντιθ, το 0-2 ακολούθως στο εβδομήντα πέντε, η μείωση του σκορ με κεφαλιά του Άλεξ στο ενενήντα, ενώ και τρίτο τέρμα για την Έλτσε στις καθυστερήσεις. Τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Κάντιθ, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ αγώνας δρόμου για τον επιθετικό Αλμπέρτο Περέα.

Στην άλλη πλευρά, τέσσερις πολύτιμοι βαθμοί για την Γρανάδα στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, κόντρα μάλιστα σε βασκικές ομάδες, με 2-2 αρχικά στο «Σαν Μαμές» απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ 2-1 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Αλαβές. Ανώτερη η Γρανάδα στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Αλαβές, στο οποίο βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο δέκατο τέταρτο λεπτό, με εκτός περιοχής σουτ του Αντόνιο Πουέρτας και στο οποίο μάλιστα είχε ευκαιρίες στην συνέχεια για περισσότερα τέρματα. Αδικαιολόγητη πάντως η καθίζηση της στην επανάληψη, καθώς έδωσε τα ηνία του ματς στην Αλαβές, η οποία είχε σπουδαίες ευκαιρίες μέχρι να φτάσει τελικά στην ισοφάριση, από αυτογκόλ του στόπερ Λουίς Άμπραμ, στο ογδοηκοστό πρώτο λεπτό. Η τύχη όμως ήταν με την ομάδα της Ανδαλουσίας, καθώς στη μοναδική της επιθετική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στο 2-1, κόντρα στην ροή του αγώνα, με κοντινή προβολή του Αρίας στο ογδοηκοστό έκτο λεπτό. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Γρανάδα, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Κάντιθ και δύο ισοπαλίες, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Γρανάδα.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο ομάδων που όχι μόνο είναι σχεδόν ισάξιες, αλλά έχουν ταυτόχρονα και τον ίδιο ακριβώς στόχο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 676 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x