Euroleague

Ευρωλίγκα: Αρμάνι – Παναθηναϊκός

Ευρωλίγκα: Αρμάνι – Παναθηναϊκός
Spread the love

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη της Ευρωλίγκας, με τους πράσινους να δοκιμάζονται στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού δεν είναι εύκολη, με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να μην έχει στην διάθεσή του τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ η αντίπαλός του, Αρμάνι Μιλάνο, έχει βρει και πάλι τα πατήματά της, επιστρέφοντας στον δρόμο των επιτυχιών.

Αυτό σημαίνι με λίγα λόγια πως οι Ιταλοί είναι και το μεγάλο φαβορί, με τη νίκη, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να καταλήγει σε αυτούς. Το ερώτημα είναι η τελική διαφορά όμως.

Μια επιλογή στο χάντικαπ του -7,5, την οποία τη βρίσκουμε σε χαμηλή αλλά τίμια απόδοση, φαντάζει και ως το καλύτερο ποντάρισμα, όμως φυσικά εάν κάποιος πιστεύει σε μεγαλύτερη διαφορά, εμείς τον στηρίζουμε.

Πρόταση Αρμάνι -7,5 με απόδοση 1.65

Πάμε στα ειδικά και ας ξεκινήσουμε από τον Σαβόν Σιλντς. Ο Δανός είναι ο κορυφαίος παίκτης της Αρμάνι και μια μόνιμη απειλή για τα αντίπαλα καλάθια. Σταθερά σκοράρει αρκετά και το λάιν των 12,5 πόντων δεν… τρομάζει. Το όβερ λοιπόν θα είναι η πρότασή μας.

Πρόταση Σαβόν Σιλντς Όβερ 12,5 πόντοι με απόδοση 1.87

Τέλος, πάμε σε μια… πιο ψαγμένη επιλογή, Ο Λεωνίδας Κασελάκης προέρχεται από το καλύτερό του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και γενικά, μέσα από την δουλειά και την υπομονή του, έχει δει το χρόνο του να αυξάνεται σταθερά. Απέναντι στην Αρμάνι το λάιν του είναι μόλις στους 4,5 πόντους και με δεδομένο πως η απόδοση είναι στον… θεό, αξίζει να ρισκάρουμε και να τον επιλέξουμε.

Πρόταση Λεωνίδας Κασελάκης Όβερ 4,5 πόντοι με απόδοση 2.10

(Visited 181 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x